Samenwerken met een goed team

Heldere overlegmomenten, goede communicatie. Optimale samenwerking voor nog betere resultaten.

Salland Zorgverzekeringen: Voor de beste zorg in de regio!

Salland Zorgverzekeringen is een regionale zorgverzekeraar die dichtbij hun verzekerden staat. Salland Zorgverzekeringen is onderdeel van Eno, een moderne dienstverlener die een optimale gezondheid van klanten centraal stelt in haar denken en handelen. Om verdere groei te kunnen realiseren wilde de marketing afdeling de website www.salland.nl via SEO en SEA beter vindbaar maken.

De opdracht

Gevraagd werd om de website optimaal vindbaar te maken op zoektermen waar de doelgroep ook echt op zoekt en die voor meer premieberekeningen en afsluiters zorgen.

Onze aanpak

Met onze gefaseerde aanpak hebben we er voor gezorgd dat de samenwerking snel en vlekkeloos is verlopen. De volgende werkzaamheden hebben wij uitgevoerd:

  • Zoekwoordenanalyse: We hebben in kaart gebracht op welke zoekwoorden de doelgroep van Salland Zorgverzekeringen zoekt.
  • SEO content ontwikkelen: We hebben op basis van de zoekwoordenanalyse een planning gemaakt om zo, in samenwerking met de marketingafdeling, gefaseerd content te ontwikkelen en steeds betere posities te behalen. Ook hebben we geholpen bij de SEO techniek en opmaak.
  • Linkbuilding: Door het schrijven en plaatsen van SEO artikelen (link-earning) en het aanvragen van links hebben wij top posities kunnen behalen.
  • SEA: Als flexibele partner zijn wij in een vroeg stadium betrokken bij de werkzaamheden voor de eindejaarscampagne. Hierbij denken wij mee met het bepalen van (realistische) doelstellingen en zorgen we ervoor dat alle mogelijkheden van Google AdWords optimaal worden benut. Na de campagne evalueren wij met elkaar en worden de learnings voor de volgende campagne bepaald.
  • Google Analytics: We hebben Salland Zorgverzekeringen ondersteund bij het inrichten van conversiemetingen. Door slim om te gaan met custom metrics en dimensions is meer data op transactieniveau inzichtelijk gemaakt.

Resultaten


Afgelopen jaar hebben onze werkzaamheden er aan bijgedragen dat maar liefst 26% van de nieuwe opbrengsten is binnengekomen via Organic Search.

Salland

We hebben enorm veel werk verzet met een heel mooi resultaat. We zijn blij met jullie.

Dirk Jan Quere – Online Marketeer Salland Zorgverzekeringen

Houd je kennis op peil

Ontvang elke 4 weken handige SEO- en SEA tips.
Je kunt op elk moment uitschrijven.