Doen waar je goed in bent

Dan is het uitbesteden van linkbuilding aan PROSEO geen gek idee.
Linkbuilding is ons 'ding', zowel in het Nederlands, of een andere taal.

Linkbuilding uitbesteden

Linkbuilding, een essentieel maar o zo intensief onderdeel als het gaat om zoekmachine optimalisatie. De meeste bedrijven vinden het lastig om goede linkbuilding zelf uit te voeren of hebben er niet voldoende tijd voor. Linkbuilding uitbesteden is een goede oplossing. En met de gedachte ā€œdoen waar je goed in bent,ā€œ is het uitbesteden van linkbuilding voor veel bedrijven een slimme zet. Uit onderzoek van Gartner is tevens gebleken dat Search marketing, waar linkbuilding onderdeel van is, vaak wordt uitbesteed.

Percentage uitbesteden Search marketingBron: Gartner for Marketing Leaders

Wil je meer weten over dit onderzoek en het uitbesteden van online marketing activiteiten? Lees dan het artikel Waarom steeds meer bedrijven online marketing uitbesteden?

Wat verwacht je van het uitbesteden van linkbuilding?

Het aanvragen van links bij random startpaginaā€™s werkte vroeger misschien prima maar tegenwoordig komt er meer bij kijken. Tegenwoordig ligt de focus meer op links verdienen (link earning). Google kijkt vooral naar relevantie en kwaliteit. Een natuurlijk linkprofiel is hierbij belangrijk. Als je kiest om de linkbuilding uit te besteden, kun je erop vertrouwen dat we ons werk serieus uitvoeren en gaan voor kwaliteit.Ā Een greep uit onze SEO linkbuilding werkzaamheden:

  • Wij vragen links aan bij relevante en kwalitatieve startpaginaā€™s. In geval van een retourlink zorgen wij voor een link vanaf een andere website (ABC linkruil)
  • Wij schrijven goede en unieke teksten die we voorzien van 2 zorgvuldig gekozen links. (Artikel Marketing)
  • De artikelen worden geplaatst op onderwerp gerelateerde websites en de links krijgen een correcte linknaam mee (anchortekst)
  • Wij reageren op blogs en zorgen voor een Do Follow link in de reactie of in het gebruikersprofiel
  • Wij worden gastblogger op een populaire websites en verwerken slimme links in de blogartikelen.
  • Wij nemen deel aan onderwerp gerelateerde forums en zorgen voor een Do Follow link.

 

Wat wil je bereiken, en binnen hoeveel tijd?

Als je ervoor kiest om linkbuilding uit te besteden, beginnen we met een goed gesprek. Samenwerking vormt immers de basis tot succes. Graag horen we op welk soort zoekwoorden je gevonden wilt worden en binnen welke termijn. Wij voeren onderzoek uit en bekijken het huidige linkprofiel van je site. De zoekwoorden moeten immers geschikt zijn en je doelen haalbaar. Vervolgens bepalen we een strategie die past bij je doelen, wensen en budget.

Resultaten van linkbuilding uitbesteden

Voordat we aan de slag gaan, voeren we een nulmeting uit. Verder kun je aan het einde van iedere maand een helder overzicht ontvangenĀ met de geplaatste links en de huidige posities. DieĀ houden wij doorlopend in de gaten.

Video over (linkbuilding) kosten bij Proseo

Linkbuilding kosten

Afhankelijk van de hoeveelheid werk vragen we voor linkbuilding maximaal 82,50 euro per uur. Heb je interesse in het uitbesteden van SEO werkzaamheden zoals linkbuilding? Neem dan contact op.

Meer weten over het uitbesteden van linkbuilding?

Neem eens contact op. Meestal hebben we eerst even telefonisch contact, of via e-mail.
Je wordt in ieder geval direct geholpen door een zoekmachine marketing specialist met flink wat jaartjes ervaring.
Alvast bedankt voor je interesse.

Neem contact op

Houd je kennis op peil

Ontvang onze artikelen.