SEO bedrijf Leiden

Wij helpen bedrijven met het bereiken van de doelgroep.
Via Google, nationaal of internationaal.
Specialisatie in SEO/SEA.

SEO Leiden

Zoek je een zoekmachine marketing bureau met als specialisatie SEO Leiden? Doe dan een beroep op onze specialistische kennis want Proseo is de SEO specialist in Leiden en omstreken. Ons kantoor in Lisse ligt slechts 17 kilometer van Leiden en in minder dan 25 minuten ben je al bij ons op kantoor. Wij zijn dus snel en makkelijk bereikbaar. Daarbij komt nog dat je gratis parkeert bij ons voor de deur. Een parkeerplek hebben we al voor je gereserveerd.

SEO Leiden bedrijf

SEO specialist Leiden sinds 1999

Omdat we één van de allereerste zoekmachine marketing bureaus van Nederland zijn, werken wij al jaren voor klanten in Leiden en omgeving. Hierdoor kunnen we gerust zeggen dat we alle kennis in huis hebben om betrouwbaar te optimaliseren voor SEO Leiden.

De korte lijnen van ons SEO bedrijf

Als je een SEO bureau zoekt voor een betere vindbaarheid in zoekmachines, dan is het prettig om samen te werken met een SEO specialist die bij jou in de buurt zit. Een kortere reisafstand zorgt voor een hogere betrokkenheid. Je maakt immers sneller een afspraak om de online marketing activiteiten met elkaar te bespreken.

Wist je dat zo’n persoonlijke afspraak een stuk effectiever werkt dan overleg via de telefoon of een Skype-verbinding? De extra korte lijnen zorgen voor een intensievere samenwerking waardoor we samen met de klant werken aan betere SEO posities in zoekmachines.

Wij werken graag samen met de klant. Niet voor de klant. SEO optimalisatie doen we namelijk samen. Juist door deze gezamenlijke aanpak kunnen we onze kennis delen en zo betere SEO resultaten behalen. Zoek jij een samenwerking met een zoekmachine marketing bureau uit Leiden waardoor je SEO content verbetert? Spreekt de nauwe samenwerking jou aan? Neem dan contact op en we plannen direct een afspraak bij jou of bij ons op kantoor.

Vaak voordeliger dan een SEO bedrijf in Leiden

Omdat wij ons kantoor niet in het centrum van Leiden hebben, betalen we geen onnodig hoge vestigingskosten. Dit kostenvoordeel zie je terug in ons uurtarief. Wij kunnen daarom een stuk goedkoper zijn dan veel andere SEO bedrijven. We leveren de hoogste SEO kwaliteit tegen een betaalbaar tarief.

De hoogste SEO kwaliteit tegen een betaalbaar tarief omdat:

  • wij bestaan sinds 1999 en al jaren werken voor klanten in Leiden en omgeving,
  • wij niet in een duur monumentaal pand zijn gevestigd in hartje centrum,
  • wij een groot netwerk hebben in Leiden en daardoor alles weten over lokale SEO.

Lokale SEO concurrentie in Leiden

Omdat we deelnemen aan regionale netwerkborrels, lokale evenementen en ronde tafelgesprekken kennen we het bedrijfsleven in de omgeving van Katwijk aan Zee, Wassenaar, Warmond en Oegstgeest maar al te goed. Daarnaast werken we veel samen met Leidse partners en klanten. Hierdoor kunnen we bedrijven met interesse voor SEO Leiden beter adviseren dan SEO bureaus die niet uit de omgeving komen. Ook voorkomen we dat branchegelijke bedrijven uit Zuid-Holland met dezelfde zoekwoorden worden geoptimaliseerd. Zoek je dus een veilig en effectief zoekmachine marketing bureau in de buurt van Leiden? Kies dan voor Proseo.

SEO Leiden Proseo

Ook lokale posities voor SEO Leiden

Zoekresultaten worden steeds meer afgestemd op de lokale gebruiker. Zo krijgt iemand uit Arnhem andere lokale zoekresultaten te zien dan iemand die dezelfde zoekopdracht uitvoert in Leiden. Omdat wij onze zoekmachine optimalisatie baseren op werkelijke zoekresultaten uit Leiden, zijn wij beter in staat om te optimaliseren. Dit geldt ook voor de mobiele zoekresultaten, dit zijn zoekopdrachten die worden gedaan op een mobiele telefoon.

Ons zakelijk Leids netwerk is gunstig voor SEO Linkbuilding

Naast het uitvoeren van SEO voor Leidse bedrijven, zijn wij ook specialist in SEO linkbuilding. Door ons grote zakelijke netwerk van bedrijven uit Leiden kennen wij veel verschillende vak- en branchewebsites die interessant zijn voor het opzetten van een regionale linkbuildingstrategie.

Het SEO bureau uit de Bollenstreek

Leiden ligt op een steenworp afstand van de¬†‘bloembollen-hoofdstad’ Lisse. In minder dan 25 minuten ben je vanaf Leiden Centrum al in de Keukenhof:¬†de internationale trekpleister van de Bollenstreek. Het kantoor van Proseo is direct gelegen aan de bloembollenvelden van deze toeristische attractie.

Niet alleen de bollenstreek verbindt elkaar. Ook¬†de trekvaart Haarlem ‚Äď Leiden, oftewel de Leidsevaart. Deze waterverbinding was een belangrijke route voor trekschuiten tussen Haarlem en Leiden en liep¬†langs Lisse en dwars door de Bollenstreek. De vaart begint bij de voormalige Marepoort in Leiden en mondt uit in het Spaarne.

Video over ons bureau

Neem contact met ons op

Werk je graag met een SEO bureau in de buurt van Leiden¬†en wil je SEO uitbesteden? Vraag ons voorstel aan of bel: 0252 ‚Äď 428 323. Binnen 1 werkdag nemen we contact met je op. Wanneer je persoonlijke uitleg wilt over SEO en lokale SEO Leiden, dan komen we natuurlijk net zo graag langs. Dat zijn immers de voordelen van een SEO bureau in de buurt van Leiden.

Houd je kennis op peil

Ontvang onze artikelen.