SEO bedrijf bij Amsterdam
en je kunt er gratis parkeren

Proseo is gevestigd in de bollenstreek, net onder Amsterdam. Snel bereikbaar vanaf de A4.
Verwacht geen duur grachtenpand maar wel mooie tulpenvelden en steengoede koffie

SEO Amsterdam

Zoek je een zoekmachine marketing bureau met als specialisatie en locatie SEO Amsterdam? Dan is Proseo is de ideale SEO partner. Ons kantoor is dicht gelegen aan de snelweg A4 en op een steenworp afstand van Amsterdam. Snel en makkelijk bereikbaar. Daarbij komt nog dat je gratis parkeert bij ons voor de deur.

Wij zijn SEO specialist sinds 1999. Omdat we één van de allereerste zoekmachine marketing bureaus van Nederland zijn, werken wij al jaren voor klanten in Amsterdam. Hierdoor kunnen we gerust zeggen dat we alle kennis in huis hebben om de meest betrouwbare SEO Amsterdam te bieden.

SEO Amsterdam consultants

De korte lijnen van ons SEO bedrijf in omgeving Amsterdam

Als je een SEO bedrijf in Amsterdam zoekt voor een betere vindbaarheid, dan is het prettig om samen te werken met SEO specialisten bij jou in de buurt. Door de korte reisafstand maak je sneller een afspraak om de SEO activiteiten met elkaar te bespreken.

Het blijkt ook dat zo’n persoonlijke afspraak een stuk effectiever werkt dan overleg via de telefoon of een Skype-verbinding. Deze extra korte lijnen zorgen voor een betere samenwerking waardoor we samen met de klant in staat zijn betere posities in zoekmachines te realiseren.

Deze persoonlijke aanpak en manier van samenwerken passen bij ons. Zoek jij een samenwerking met een SEO marketingbureau uit Amsterdam en spreekt de nauwe samenwerking jou ook aan? Neem contact op. We maken dan snel een afspraak.

Kosteneffectiever dan een SEO bureau in een grachtenpand in Amsterdam

Ons kantoor is gunstig gelegen in de buurt van de snelweg A4. Ter hoogte van Schiphol / Aalsmeer. We zijn dus niet gevestigd in hartje Amsterdam en hebben ook geen luxe grachtenpand. Daar staat tegenover dat we enorm goed bereikbaar zijn, je niet of nauwelijks last hebt van files en kun je parkeren op onze gratis parkeerplekken. Dit bespaart je niet alleen tijd wanneer je ons komt bezoeken, maar het scheelt je ook in de kosten. Juist omdat we onze overhead- en huisvestingskosten laag houden, kunnen we de hoogste SEO kwaliteit bieden maar dan kosteneffectiever.

De hoogste SEO kwaliteit, maar dan kosteneffectiever omdat:

  • wij bestaan sinds 1999 en al jaren werken voor klanten in Amsterdam,
  • wij niet in een duur grachtenpand zijn gevestigd, maar heel toegankelijk aan de A4,
  • wij door ons netwerk van relaties en klanten weten wat er speelt op het gebied van SEO Amsterdam,
  • wij een unieke werkwijze hanteren.

Lokale SEO concurrentie in Amsterdam

Omdat we deelnemen aan regionale netwerkborrels, evenementen en ronde tafelgesprekken kennen we het bedrijfsleven in de omgeving van Badhoevedorp, Schiphol, Amstelveen en Hoofddorp maar al te goed. Hierdoor kunnen we bedrijven met interesse voor SEO Amsterdam beter adviseren dan SEO bureaus die niet uit Amsterdam en omgeving komen. Ook voorkomen we dat branchegelijke bedrijven uit Amsterdam met dezelfde zoekwoorden worden geoptimaliseerd. Zoek je dus een veilig en effectief online marketing bedrijf in de buurt van Amsterdam? Kies dan voor Proseo.

SEO bedrijf Amsterdam

Nauwkeurige controle op lokale SEO Amsterdam posities

Zoekresultaten worden steeds meer afgestemd op de lokale gebruiker. Zo krijgt iemand uit Groningen andere lokale zoekresultaten te zien dan iemand die dezelfde zoekopdracht uitvoert in Amsterdam. Omdat wij onze zoekmachine optimalisatie baseren op werkelijke lokale zoekresultaten uit Amsterdam, zijn wij beter in staat om te optimaliseren. Dit geldt ook voor de mobiele zoekresultaten, dit zijn zoekopdrachten die worden gedaan op een mobiele telefoon.

Ons zakelijk Amsterdams netwerk is gunstig voor SEO Linkbuilding

Naast het uitvoeren van SEO voor Amsterdam en omstreken, zijn wij ook SEO consultant voor lokale SEO linkbuilding. Door ons grote zakelijke netwerk van bedrijven uit Amsterdam en omstreken is ons contact kort en snel voor het opzetten van een regionale linkbuildingstrategie.

Het SEO bureau uit de Bollenstreek

Ons SEO kantoor in Lisse ligt op een steenworp afstand van Amsterdam. Wist je dat Amsterdam en Lisse veel met elkaar gemeen hebben? Zo zijn bloemen bijvoorbeeld een verbindende factor. Bijna elke souvenirwinkel in Amsterdam heeft wel een ansichtkaart of poster van De Keukenhof in Lisse. Per jaar bezoeken meer dan 1 miljoen toeristen de bekende bloembollenvelden in de buurt van Amsterdam. De meeste reizen worden dan ook georganiseerd vanuit onze hoofdstad. Zo zie je maar, Lisse en Amsterdam hebben meer gemeen dan je denkt.

Video over ons bureau

Neem contact met ons op

Werk je graag met een SEO bureau in de buurt van Amsterdam en wil je SEO uitbesteden? Vraag ons voorstel aan of bel: 0252 – 428 323. Binnen 1 werkdag nemen we contact met je op. Wanneer je persoonlijke uitleg wilt over SEO en lokale SEO Amsterdam, dan komen we natuurlijk net zo graag langs. Dat zijn immers de voordelen van een SEO bureau in de buurt van Amsterdam.

Houd je kennis op peil

Ontvang onze artikelen.