SEO specialist en AdWords expert

Als SEO specialist en AdWords expert zijn wij dagelijks bezig met zoekmachine-optimalisatie (SEO) en zoekmachine-adverteren (SEA). Wij helpen bedrijven met het bereiken van hun doelgroep. Dat doen we via Google, zowel lokaal, nationaal als internationaal.

Video SEA- en SEO specialist Proseo

Waarom PROSEO? 12 redenen

In alles wat we bij Proseo doen, geloven wij in de kracht van specialisatie én kosteneffectief samenwerken.

1. Wij geloven in de kracht van specialisatie

Dit doen wij door ons voor 100% te richten op SEO en SEA. Wij behalen hierdoor betere resultaten dan niet gespecialiseerde bureaus. Wij doen SEO en SEA er niet bij.

2. Wij willen kosteneffectief samenwerken

Dit doen wij via een unieke werkwijze waarbij we onze expertise ‘aanvullend’ inzetten, afgestemd op wat je als klant zelf wil én kan. Ook doen wij dat door ons uurtarief scherp te houden. Zo kunnen wij met elkaar de gewenste marketingdoelstellingen overtreffen.

3. Je kan meer uit je marketingbudget halen

Ons werk wordt afgestemd op wat je als klant zelf wil en kan. Hierdoor heb je minder kosten, meer ROI en houd je budget over om nog meer te bereiken.

4. Je profiteert van een scherp uurtarief

Ons uurtarief is minimaal 22% voordeliger. Hierdoor kan je meer laten doen en kan je ook meer bereiken. Ons uurtarief is maximaal 79 euro. Dit is o.a. mogelijk doordat wij geen commerciële buitendienst hebben en ook geen chique kantoorpand. Het gemiddeld tarief van andere bureaus is 101,81 euro per uur. Vooraf maken we overigens een begroting van de uren zodat je precies weet waar je aan toe bent.

5. Ervaren specialisten

Een specialist van Proseo heeft gemiddeld 9 jaar ervaring met SEO en SEA. Hierdoor weten we als geen ander wat wel en niet werkt. Als SEO bedrijf hebben we al 17 jaar ervaring. We zijn in 1999 opgericht.

6. Top 10 Beste Search Marketing Bureaus

Onze krachtige aanpak is ook opgemerkt door Emerce: het leverde een prachtige top 10 notering op voor Beste Search Marketing Bureaus van Nederland.

7. Altijd contact met een specialist

Je hebt altijd direct contact met een ervaren SEA- en SEO specialist. Er zit geen schakel tussen.

8. We zijn flexibel

Afspraken zijn meestal maandelijks opzegbaar en uren kunnen meestal op verschillende manieren worden ingezet.

9. Kennisverhogend

Tijdens het samenwerken pas je de opgedane kennis automatisch toe. Je verhoogt automatisch je kennisniveau wat in de praktijk leidt tot nog betere online vindbaarheid en conversie.

10. Ervaring met uiteenlopende branches, lokaal, nationaal en internationaal

We hebben ervaring in veel branches onder andere B2B, BTC, Education, Finance, Health care, Insurance, Non-profit, Professional services, Public sector, Recruitment, Retail, Technology en Travel.

11. Erkend Google Partner

Google heeft ons beloond met het Google Partner certificaat.

12. Ook andere bureaus geloven in onze expertise

Wij doen niet altijd rechtstreeks zaken. Wij werken (op de achtergrond) ook voor andere bureaus. Reclame-, media-, marketing- en webdevelopment bureaus schakelen ons in. Dat doen zij vanwege onze expertise, flexibele werkwijze en scherpe uurtarief.