SEO uitbesteden
voor het beste resultaat

Benut de kracht van specialisatie. Wij zijn goed in SEO, en jij?
Laten we samen het maximale bereiken.

SEO uitbesteden

Twijfel je of je SEO zelf wilt doen of juist wilt uitbesteden? Wij helpen je graag bij je keuze want bij ons kun je geheel of gedeeltelijk je SEO uitbesteden. Zo houd je grip op de eigen werkzaamheden, wordt je SEO kennis op peil gehouden en blijven de kosten in de hand.

SEO teksten uitbesteden of zelf doen?

SEO uitbesteden? Vaak voordeliger dan zelf doen

Misschien heb je er al eens over nagedacht hoe de website beter vindbaar kan worden in zoekmachines. Om dit zelf voor elkaar te krijgen is tijd en actuele SEO kennis nodig. Ontbreken deze vereisten? Overweeg dan om je SEO (deels) uit te besteden. Dat is meestal effectiever en voordeliger dan SEO zelf doen. Vraag naar de mogelijkheden.

Hoe ga jij aan de slag met SEO?

Je bent ervan overtuigd dat je website beter vindbaar kan worden. Maar hoe dit moet gebeuren, daar ben je nog niet over uit. Bij ons kan je alle kanten op. Lees onder de voor- en nadelen van:

  • SEO zelf doen
  • SEO gedeeltelijk uitbesteden
  • SEO 100% uitbesteden

SEO zelf doen

Een paar jaar geleden kon je met beperkte SEO kennis nog redelijk uit de voeten om je website vindbaar te maken in zoekmachines. Maar de spelregels van zoekmachines zijn aangescherpt, complexer geworden en veranderen bijna dagelijks. Wist je dat Google inmiddels meer dan 100 verschillende SEO-factoren hanteert? Op het gebied van Onsite SEO (content en techniek), Offsite SEO (o.a. linkbuilding en social shares) en User Experience SEO (gedrag van een zoekende bezoeker).

Wil je SEO zelf doen? Zorg dan dat je beschikt over voldoende SEO kennis. Het gaat dan verder dan alleen het doorlezen van een boekje ‘SEO voor Dummies’. Bezoek specialistische vaksites, forums en het Google blog om je kennis up-to-date te houden.

Om met je SEO kennis op een concurrerend niveau te kunnen komen wordt discipline en tijd gevraagd. Uiteindelijk blijken dit vaak tekortkomingen te zijn en redenen om SEO uit te besteden.

Geheel of gedeeltelijk SEO uitbesteden

Vermoed je dat je niet voldoende tijd hebt om het SEO-vak te leren en daardoor ook de gewenste resultaten niet gaat behalen? Dan is het slim om je SEO uit te besteden. Bij Proseo kan dit geheel of gedeeltelijk. Wat verdient jouw voorkeur?

SEO Gedeeltelijk uitbesteden

Vind je het leuk om betrokken te zijn bij de SEO van je eigen website? Kun je hiervoor wekelijks tijd vrijmaken? Dan is ‘SEO Gedeeltelijk uitbesteden’ een geschikte optie. Een bijkomend voordeel is dat je ook nog eens bespaart op kosten omdat je deels de werkzaamheden van Proseo overneemt. De werkzaamheden voer je natuurlijk wel uit met onze ondersteuning en begeleiding. SEO uitbesteden mag niet ten koste gaan van het uiteindelijke resultaat!

SEO 100% uitbesteden

Wil je zonder zorgen en omkijken vindbaar worden in de zoekmachines? Dan besteed je de SEO 100% uit. Bij aanvang bespreken we de doelen en verwachtingen en gaan wij zelfstandig aan de slag. Natuurlijk hebben we wel input en goedkeuring nodig, maar wij zorgen dat dit proces vlekkeloos verloopt zonder dat dit verstorend werkt op jouw eigen bedrijfsprocessen.

Maandelijks rapporteren wij over de werkzaamheden en behaalde resultaten. Ben je als marketeer al druk genoeg en wil je gewoon resultaat? Kies dan voor 100% SEO uitbesteden.

Je twijfelt nog? We helpen je

Zoals je hebt kunnen lezen zijn er verschillende mogelijkheden om je website beter vindbaar te krijgen in zoekmachines. Maar misschien vind je het lastig om te beoordelen welke oplossing het beste past bij jouw situatie. Neem gerust contact met ons op om je vraag te stellen. We geven advies waar je mee uit de voeten kunt. Ook vind je op onze website nuttige tips over zoekmachine optimalisatie. Vergeet je dan niet in te schrijven op onze nieuwsbrief als je niets wilt missen.

Meer weten over SEO uitbesteden?

Is het moment gekomen om beter vindbaar te worden? Wil jij die koppositie van je concurrent in zoekmachines nu eindelijk eens gaan overnemen? Neem dan met ons contact op en geef aan wat je wilt bereiken. Wij vertellen op basis van onze SEO expertise welke zoekwoorden haalbaar zijn, welke werkzaamheden nodig zijn en hoe we samen maximale resultaten bereiken.

Geïnteresseerd? Neem dan contact op

Interesse in een goede samenwerking?

Neem eens contact op. Meestal hebben we eerst even telefonisch contact over de SEO zaken die je zelf kunt, en datgene dat je wilt uitbesteden.
Je wordt altijd snel geholpen door een vriendelijke zoekmachine marketing specialist met flink wat jaartjes ervaring.
Alvast bedankt voor je interesse.

Neem contact op

Handige SEO- en SEA tips per e-mail

Ontvang elke 3 weken bruikbare tips zodat jouw website nog beter vindbaar wordt.
Je kunt op elk moment weer uitschrijven.