SEO uitbesteden
voor de hoogste resultaten

Met een gerust hart kun je SEO uitbesteden aan Proseo. Wij bestaan niet voor niets 20 jaar.

SEO uitbesteden

Uitbesteden van SEO is een logische stap wanneer je echt boven de concurrentie wilt uitstijgen. Want om hoge posities in zoekmachines te verkrijgen is tegenwoordig actuele vakkennis nodig. Dankzij 20 jaar ervaring in zoekmachine optimalisatie weten wij precies wat er nodig is om de hoogste resultaten te bereiken. Wil je jouw posities in Google verbeteren en verstevigen? Vraag ons naar enkele praktijkvoorbeelden of vraag een voorstel aan. We laten je graag de mogelijkheden zien. Neem contact op.

De belangrijkste reden om SEO (gedeeltelijk) uit te besteden

Je zou denken dat het voordeliger is om SEO volledig zelf te doen. Maar vaak wordt het tegenovergestelde bereikt. Door het volledig zelf te doen loop je grote kans dat je niet vindbaar wordt op de belangrijkste zoekwoorden. Hierdoor loop je contactmomenten en aanvragen mis. Vaak kiezen ze dan voor een concurrent. Zonde!

Om de hoogste posities te krijgen en houden in zoekmachines is actuele kennis nodig, tijd en permanente monitoring. Kies voor zekerheid en resultaat.

Dit zijn de belangrijkste redenen om SEO uit te besteden:

Verzekerd van resultaat

Je wilt er zeker van zijn dat SEO inspanningen resulteren in de hoogste zoekresultaten. Dit is alleen mogelijk wanneer je vooraf een degelijke SEO-strategie doorloopt. Wij doen onderzoek naar kansrijke zoekwoorden, analyseren de concurrenten en nemen de techniek en structuur van de website onder de loep. Zo ben je verzekerd van resultaat.

Sneller vindbaar

Door SEO volgens een bewezen proces uit te voeren, kunnen werkzaamheden elkaar snel opvolgen. Het voorkomt ook dat er SEO-activiteiten over het hoofd worden gezien wat vertraging in het uiteindelijke oplevert. Proseo zorgt voor de beste resultaten in de kortst mogelijke tijd.

Voorkom positieverlies

Een kleine ondoordachte wijziging aan website door gebrek aan kennis kan al leiden tot positieverlies. Wanneer je SEO laat uitbesteden door Proseo weet je zeker dat elke aanpassing tot een verbetering leidt. Je voorkomt dat je per ongeluk een daling ziet in bezoekersaantallen. Proseo monitort dagelijks de gezondheid van de website waardoor onverwacht positieverlies wordt voorkomen.

Meer conversies

Hoge posities in Google zijn natuurlijk mooi. Maar uiteindelijk wil je dit terugzien in succesvolle aanvragen en contactmomenten. Wij optimaliseren de website met zoekwoorden die zorgen voor conversies aan de hand van data uit Google Analytics en onze eigen systemen. Dit doen wij continue en zullen bijstellen wanneer dat nodig is.

Veilige SEO

Ongeoorloofde technieken worden bestraft door zoekmachines. Zonder dat je je er bewust van bent, kunnen bepaalde technieken zijn toegepast die de posities negatief beïnvloeden. Proseo optimaliseert altijd volgens geoorloofde techniek waardoor je je niet druk hoeft te maken dat de website wordt ‘gebanned’ en dus vindbaar blijft.

Meer reden om SEO uit te besteden

Dit zijn de meest belangrijke redenen om SEO uit te besteden, maar er zijn er meer. Ook al heb je enigszins kennis van SEO, het kost altijd tijd wanneer je het zelf doet. Bovendien worden algoritmes van zoekmachines veelvuldig gewijzigd. Door hier te laat op te reageren geef je de concurrentie de mogelijkheid om beter vindbaar te worden. Iets wat je natuurlijk wilt voorkomen.

Proseo volgt alle ontwikkelingen op het gebied van zoekmachine optimalisatie op de voet waardoor een optimale vindbaarheid van websites continue wordt gewaarborgd.

Ook is een goede vindbaarheid afhankelijk van aantrekkelijke content. Proseo schrijft niet alleen SEO teksten die prettig worden gelezen, maar ook worden zoekresultaten zo aantrekkelijk mogelijk geschreven en opgemaakt waardoor ze uitnodigen tot klikken. Kortom, Proseo schrijft aantrekkelijk en leesbare teksten die zorgen voor kwalitatieve websitebezoekers.

Kosten van SEO uitbesteden

Twijfel je of de kosten van SEO uitbesteden opwegen tegen de opbrengsten? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen goed inschatten of het uitbesteden van SEO zinvol.

Geheel of gedeeltelijk SEO uitbesteden

Proseo hanteert een flexibele SEO-aanpak wat betekent dat je grip houdt op de werkzaamheden en kosten. Zo kun je SEO 100% of gedeeltelijk uitbesteden. Afhankelijk van wat je zelf wilt en kunt doen, maken we een verdeling van de taken. Dit zijn de mogelijkheden bij Proseo:

  1. SEO gedeeltelijk uitbesteden
  2. SEO 100% uitbesteden

SEO gedeeltelijk uitbesteden

Vind je het leuk om betrokken te zijn bij de SEO van je eigen website? En kun je hiervoor wekelijks tijd vrijmaken? Dan is ‘SEO gedeeltelijk uitbesteden’ een geschikte optie. Een bijkomend voordeel is dat je ook nog eens bespaart op kosten omdat je deels de werkzaamheden van Proseo overneemt. De werkzaamheden voer je natuurlijk wel uit met onze ondersteuning en begeleiding. SEO uitbesteden mag niet ten koste gaan van het uiteindelijke resultaat!

Welke werkzaamheden laat je uitbesteden?

Omdat SEO echte specialisatie is, is het verstandig om de belangrijkste werkzaamheden door een SEO-expert te laten doen. Voor een zoekwoordenanalyse zijn kennis, ervaring en de juiste SEO-tools noodzakelijk. Proseo doet dit snel en vakkundig waar je verzekerd bent van zoekwoorden die snel zorgen voor resultaat. Ook laat je SEO-teksten schrijven door een SEO-deskundige. Het gebruik van de juiste zoekwoorden en hoe vaak ze mogen worden gebruikt is, let heel nauw. Natuurlijk wel kun je wel assisteren bij de basisteksten.

SEO 100% uitbesteden

Wil je zonder zorgen en omkijken vindbaar worden in de zoekmachines? Dan besteed je de SEO 100% uit. Bij aanvang bespreken we de doelen en verwachtingen en gaan wij zelfstandig aan de slag. Natuurlijk hebben we wel input en goedkeuring nodig, maar wij zorgen dat dit proces vlekkeloos verloopt zonder dat dit verstorend werkt op jouw eigen bedrijfsprocessen.

Maandelijks rapporteren wij over de werkzaamheden en behaalde resultaten. Ben je als marketeer al druk genoeg en wil je gewoon resultaat? Kies dan voor 100% SEO uitbesteden.

Je twijfelt nog? We helpen je

Zoals je hebt kunnen lezen zijn er verschillende mogelijkheden om je website beter vindbaar te krijgen in zoekmachines. Maar misschien vind je het lastig om te beoordelen welke oplossing het beste past bij jouw situatie. Neem gerust contact met ons op om je vraag te stellen. We geven advies waar je mee uit de voeten kunt. Ook vind je op onze website nuttige tips over zoekmachine optimalisatie. Vergeet je dan niet in te schrijven op onze nieuwsbrief als je niets wilt missen.

SEO zelf doen? Dit zijn de risico.

Een paar jaar geleden kon je met beperkte SEO kennis nog redelijk uit de voeten om je website vindbaar te maken in zoekmachines. Maar de spelregels van zoekmachines zijn aangescherpt, complexer geworden en veranderen bijna dagelijks.

Wist je dat Google inmiddels meer dan 100 verschillende SEO-factoren hanteert? Op het gebied van Onsite SEO (content en techniek), Offsite SEO (o.a. linkbuilding en social shares) en UX/CRO (gedrag van een zoekende bezoeker).

Beschik je over voldoende SEO-kennis?

Wil je SEO zelf doen? Zorg dan dat je beschikt over voldoende SEO kennis. Het gaat dan verder dan alleen het doorlezen van een boekje ‘SEO voor Dummies’. Bezoek specialistische vaksites, forums en het Google blog om je kennis up-to-date te houden.

Om met je SEO kennis op een concurrerend niveau te kunnen komen wordt discipline en tijd gevraagd. Uiteindelijk blijken dit vaak tekortkomingen te zijn en redenen om SEO uit te besteden.

Verkeerde SEO leidt tot positieverlies

Besluit je toch SEO zelf te doen, wees dan bewust van de risico’s. Een kleine wijziging in de structuur of tekst, kan al leiden tot minder goede posities. Dit merk je direct aan bezoekersaantallen en conversies. En het herstellen van posities is vaak weer een langdurig proces. Voorkom dit. Je kunt daarom beter vooraf eerst contact opnemen ons om de mogelijkheden en kosten te bespreken.

Meer weten over SEO uitbesteden?

Is het moment gekomen om beter vindbaar te worden? Wil jij die koppositie van je concurrent in zoekmachines nu eindelijk eens gaan overnemen? Neem dan met ons contact op en geef aan wat je wilt bereiken. Wij vertellen op basis van onze SEO expertise welke zoekwoorden haalbaar zijn, welke werkzaamheden nodig zijn en hoe we samen maximale resultaten.

Interesse in een goede samenwerking?

Neem eens contact op. Meestal hebben we eerst even telefonisch contact over de SEO zaken die je zelf kunt, en datgene dat je wilt uitbesteden.
Je wordt altijd snel geholpen door een vriendelijke zoekmachine marketing specialist met flink wat jaartjes ervaring.
Alvast bedankt voor je interesse.

Neem contact op

Houd je kennis op peil

Ontvang onze artikelen.