Adverteren op Google

Word dezelfde dag nog gevonden door jouw doelgroep.
Proseo richt succesvolle Google Ads advertenties in.
Snel. Doelgericht en kostenefficiënt.

Adverteren op Google (SEA)

Met Google Ads advertenties krijg je dezelfde dag nog bezoekers op je website. Al sinds de start van Google Ads (voorheen Google AdWords) in 2005 beheert Proseo succesvolle advertentiecampagnes voor uiteenlopende klanten. Met slim ingerichte Google Ads campagnes genereren we kwalitatief bezoek en meer conversies. Uiteraard heel kostenefficiënt. Benieuwd hoe wij jouw Google Ads advertenties naar het hoogste niveau brengen? Neem contact op en ontvang ons voorstel.

 1. Wat is Google Ads?
 2. Maximaal resultaat behalen met slim campagnebeheer
 3. Budget en kosten Google Ads
 4. Google Ads remarketing
 5. Bewezen aanpak voor adverteren in Google
 6. Google Ads uitbesteden? Proseo

Wat is Google Ads?

Google Ads is het advertentieprogramma van Google. Ook al heeft Google in 2018 de naam van Google AdWords veranderd in Google Ads, het CPC (Cost per Click) principe is onveranderd gebleven. Als adverteerder betaal je dus per klik. De advertenties in de zoekresultaten worden getoond aan de hand van biedingen op zoekwoorden.

Toch is het niet altijd de hoogste bieder die bovenaan in Google komt. Google Ads beoordeelt advertenties namelijk ook op kwaliteit. Het schrijven van een aantrekkelijke advertentietekst met een link naar een passende landingspagina is daarom minstens zo belangrijk.

Niemand betaalt graag onnodige teveel. Het is daarom de kunst om zoekwoorden te vinden die zorgen voor hoge conversies, maar waarvan de klikprijzen relatief laag zijn. Hiervoor hanteren we een slimme zoekwoordenstrategie op basis van onze Google Ads zoekwoordenanalyse.

Maximaal resultaat met slim campagnebeheer

Heb je slechts enkele producten of diensten die je onder de aandacht wilt brengen, dan is Google Ads relatief eenvoudig in te stellen. Maar zodra je met de meerdere advertenties bovenaan wilt komen in een sterk concurrerende branche, dan wordt het beheren van de campagnes vaak al een stuk lastiger.

Campagnebeheer Google Ads
 • Wij analyseren continue elke Google Ads advertentie en campagne.
 • Hierdoor weten we precies welke zoekwoorden en advertentieteksten zorgen voor bezoekers en conversies waardoor we advertenties steeds beter maken.
 • Met maandelijkse rapportages maken we resultaten inzichtelijk en komen met verbeteringen.
 • Zo behalen we maximaal resultaat met Google Ads advertenties. Keer op keer!

Wil je maximaal resultaat behalen met Google Ads? Neem contact op en ontvang ons voorstel.

Budget en kosten Google Ads

Met Google Ads krijg je complete controle over de advertentiekosten. Door een maximaal budget in te stellen, loop je geen risico op onvoorziene kosten. Natuurlijk is het wel belangrijk dat dit budget zo efficiënt mogelijk wordt ingezet. Hiervoor hanteren we slimme biedstrategieën die continue worden beoordeeld. We maken budget vrij voor succesvolle Google Ads advertenties en optimaliseren advertenties die het minder goed doen. Zo halen we altijd het meeste uit het beschikbare budget.

Google Ads remarketing

Wil je je doelgroep intensiever bereiken met Google Ads advertenties? Dat kan met remarketing. De doelgroep zal de advertentie op verschillende plekken zien. Remarketing leunt op de kracht van herhaling. Net als bij Google AdWords worden ook de huidige advertenties op verschillende plekken getoond op aan mensen die je website al hebben gezien. De kans dat deze groep uiteindelijk zorgt voor conversies wordt hierdoor vele malen groter. Meer weten over remarketing campagne opzetten.

Bewezen aanpak voor adverteren in Google

Dankzij onze kennis en ervaring met Google advertenties kunnen we snel en effectief campagnes en advertenties opstellen. Na inventarisatie met de opdrachtgever, doen we onderzoek naar de meest effectieve en voordelige zoekwoorden. Vervolgens schrijven we aantrekkelijke advertentieteksten en kiezen de meest geschikte landingspagina.

Zordra de Google Ads advertenties zijn geplaatst, testen we voortdurend de campagnes op resultaat. We sturen o.a. op CTR (Click Through Rate) en ROAS (Return on Ad Spend). Resultaten bespreken we met de klant en geven advies hoe de advertenties nog effectiever kunnen. Met heldere overzichten verzekeren we je van een betrouwbaar advies.

Google Ads advertenties uitbesteden
 • Neem contact op met Proseo
 • Inventarisatie bestaande of nieuwe campagne
 • Verbeteren bestaande of opzetten nieuwe campagne
 • Optimaliseren en Rapporteren

Google Ads uitbesteden? Proseo

Wil je meer rendement uit je Google Ads advertenties? Laat Google Ads uitbesteden aan Proseo. Wij richten conversieverhogende campagnes in en schrijven overtuigende advertentieteksten waar de doelgroep gegarandeerd op klikt. Dankzij een uitgekiende biedstrategie en het toepassen van opvallende extensies, behalen we aantrekkelijke topposities zonder dat je onnodig veel betaalt per klik.

 

 

Houd je kennis op peil

Ontvang onze artikelen.