Uitbesteden van Google Adwords?

Krachtige teksten, doelgerichte advertenties, en snel -meetbaar resultaat.
Optimaal profiteren van Google Adwords? Laat je helpen door de specialist.

Google Adwords uitbesteden

Tegenwoordig kiezen meer bedrijven en organisaties ervoor om Google Adwords/ SEA uit te besteden. Heel begrijpelijk. Een slecht gefundeerde campagne of advertentie kan je immers veel geld kosten in plaats van opleveren.
Proseo is gecertificeerd Google partner. Google heeft Proseo namelijk beloond met het Google AdWords certificaat voor partners. Ons bureau kent de ins- en outs als het gaat om zoekmachine adverteren. Of we nu een reeds bestaande campagne moeten verbeteren of een geheel nieuwe campagne moeten opzetten.

Maatwerk, bijsturing, efficiëntie

Bij het uitbesteden van Google Adwords worden vele zaken onder de loep genomen. We nemen de kwaliteit van de pagina’s waarop bezoekers landen onder de loep, bekijken of de zoekwoorden geschikt zijn en zorgen voor een goede koppeling met het statistiekenprogramma Google Analytics. Vanaf dat punt kunnen we kwalitatieve advertenties opzetten om je marketingdoelstellingen te kunnen halen. Bij Google Adwords draait het om structuur, efficiëntie en een periodieke bijsturing. We willen immers een hoog rendement behalen terwijl de kosten zo laag mogelijk en binnen budget blijven.

Kosten voor het uitbesteden van Google Adwords

Bij het uitbesteden van Google Adwords heb je meestal te maken met klikbudgetten, setupkosten en onderhoudskosten. Het klikbudget kan je bij Proseo gewoon zelf rechtstreeks aan Google betalen. Proseo vraagt in de meeste gevallen een eenmalige vergoeding voor het opzetten en/of verbeteren van de campagne en een maandelijkse fee voor het onderhoud. De Google AdWords kosten zijn doorgaans maandelijks opzegbaar, geen langlopende wurgcontracten dus.

Google Adwords uitbesteden? Blijf op de hoogte!

Bij het uitbesteden van Google Adwords is het van belang goed op de hoogte te blijven. Naast een rapportage kun je geregeld een mailtje of belletje met uitleg verwachten van je vaste Google Adwords beheerder. Goed contact is immers basis van succes.
Proseo is al sinds ’99 specialist op het gebied van SEO. SEA is er met de paplepel ingegoten.

Houd je kennis op peil

Ontvang elke 4 weken handige SEO- en SEA tips.
Je kunt op elk moment uitschrijven.