CONTACT

We zijn benieuwd naar je wensen en je verhaal.
Graag horen we van je.

Contact

We willen je graag spreken om er achter te komen of er voldoende basis is voor samenwerking. Na een eerste (telefoon) gesprek kunnen we vrijblijvend een voorstel maken. Nadat je het formulier hebt ingevuld nemen we binnen één werkdag telefonisch contact met je op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Routebeschrijving

Ons bedrijf is goed bereikbaar en de meeste navigatiesystemen brengen je direct tot aan de voordeur. Mocht je onverwacht toch moeite hebben om ons kantoor te vinden dan kan het volgende handig zijn.

Lees meer

Met de auto

Neem op bedrijvenpark Meer & Duin direct de eerste afslag naar rechts en vervolgens de eerste afslag naar links. Je ziet ons bedrijf aan het eind van de weg aan je linkerhand.

Parkeren

Je kan op bedrijvenpark Meer & Duin overal gratis parkeren. Tevens hebben wij voor de deur eigen parkeerplaatsen.

Met openbaar vervoer

Via 9292.nl kan je je reis plannen. De laatste halte is ‘Bushalte De Nachtegaal’. Ons bedrijf bevindt zich op 500 meter afstand, 5 minuten lopen.

Toeristische route

Ons kantoor bevindt zich in de Duin- en Bollenstreek. Als je het leuk vindt kan je ook even genieten van de schitterende bloemenvelden, de unieke kust of de duinen. Als je met de trein naar station Hillegom reist, kan je van daaruit met een OV-fiets naar ons kantoor fietsen. Er loopt een prachtige route langs de bloemenvelden. De beste tijd om dit te doen: de laatste 2 weken van mei en de eerste week van april.

Lees minder

PROSEO. B.V.T: 0252-428 323
E: contact@proseo.nl
Meer en Duin 24a
2163 HA LISSE

BTW: NL8125.48.851.B.02
KvK: 28083865
IBAN: NL45 RABO 0306 9190 79

Houd je kennis op peil

Ontvang onze artikelen.