Meer online aanmeldingen voor 123 Theorie

Eerst de juiste zoekwoorden bepalen, vervolgens steengoede content schrijven die de doelgroep aanspreekt.
Linkbuilding voor de stevigheid en continue monitoring.

123 THEORIE: AUTO THEORIE IN 1 DAG!

123 Theorie is specialist in het aanbieden van 1-daagse auto theoriecursussen. Cursisten volgen een cursus bij 123 Theorie om ze klaar te stomen voor het theorie-examen van het CBR. Ze maken het theorie-examen direct na het afronden van de cursus.

In april 2016 koos 123 Theorie voor Proseo en zijn we gezamenlijk aan de slag gegaan om de vindbaarheid te verbeteren. Het primaire doel van de optimalisatie is dat bezoekers zich online aanmelden voor een theoriecursus in de buurt.

De opdracht

123 Theorie wil graag kwalitatieve bezoekers vanuit Google die op zoek zijn naar een theoriecursus in een van de plaatsen waar 123 Theorie actief is. Het doel is om meer online aanmeldingen te krijgen voor de theoriecursussen.

Onze aanpak

  • SEO- en Zoekwoorden analyse: Wij zijn dit traject gestart met een uitgebreide SEO-analyse waarbij we alle SEO-acties in kaart hebben gebracht. Een SEO-analyse start altijd met een zoekwoorden analyse, waarmee wij de beste zoekwoorden voor de optimalisatie in kaart brengen.
  • Content ontwikkeling en linkbuilding: Na het afstemmen van de zoekwoorden hebben wij sterke SEO content ontwikkeld voor op de website van 123 Theorie. Deze content wordt doorlopend verbeterd. We werken daarom maandelijks aan linkbuilding om de behaalde posities te behouden en te verbeteren!
  • Google AdWords en Google Analytics: Naast de SEO werkzaamheden helpen wij 123 Theorie incidenteel met Google AdWords vragen, en rapporteren wij over Google Analytics gegevens.

Resultaten


In de afgelopen 11 maanden is het organische verkeer vanuit Google toegenomen met 350%! Daarnaast zijn de online conversies toegenomen met 780%!

123-theorie

We hadden vooraf niet van deze resultaten durven dromen!

Umut Igdir – Eigenaar123 Theorie

Houd je kennis op peil

Ontvang elke 4 weken handige SEO- en SEA tips.
Je kunt op elk moment uitschrijven.