Zoekmachine optimalisatie
ofwel SEO

En SEO doen wij al sinds 1999. Het liefste samen met onze klanten.
Jij kent je business, wij Google. Samen boeken we resultaat.

Zoekmachine optimalisatie

Met zoekmachine optimalisatie wordt je website beter vindbaar in Google. Je website wordt vindbaar tussen de niet-betaalde resultaten, onder de Google AdWords advertenties. Juist omdat er geen advertentiekosten zijn, is dit één van de meest populaire manieren om je doelgroep te bereiken.

Zoekmachine optimalisatie

De voordelen

 • Geen kosten per klik
 • Op organische resultaten wordt eerder geklikt
 • Behaalde posities hebben een permanent karakter

SEO optimalisatie specialist sinds 1999

Om topposities te bereiken met SEO optimalisatie is specialistische kennis nodig. Als SEO specialist met bijna 20 jaar ervaring pakken we dit grondig aan. De structuur, opmaak en content worden afgestemd op het zoekgedrag van de doelgroep. Om posities in zoekmachines verder te verstevigen zorgen we voor meer kwalitatieve links via SEO linkbuilding. Wil je precies weten hoe we dit doen? Neem dan contact op.

Wij maken jouw website 100% vindbaar

Je wilt meer organisch bezoek. Een optimale vindbaarheid is dan een voorwaarde. Om jouw website 100% vindbaar te maken, besteden we met zoekmachine optimalisatie ruim aandacht aan het kiezen van de juiste zoekwoorden. De zoekwoorden moeten passen bij het product of de dienst, maar moeten natuurlijk ook ingetypt worden door de doelgroep.

Zoekwoorden Analyse

Met een doelgroep- en zoekwoorden analyse brengen we de meest geschikte zoekwoorden in kaart. We verzamelen zoekwoorden die de doelgroep gebruikt en beoordelen ze op haalbaarheid. Dit bepaalt uiteindelijk de kwaliteit van de zoekwoorden waardoor we de kans vergroten dat jouw bezoekers contact opnemen of een product bestellen.

3 Criteria voor succesvolle SEO

Om de website optimaal vindbaar te krijgen in zoekmachines, gebruiken we de methode die past bij jouw situatie. Een nieuwe website vergt namelijk een andere aanpak dan een website die inmiddels een reputatie heeft opgebouwd. Als vuistregel letten wij op 3 belangrijke criteria voor succesvolle zoekmachine optimalisatie.

Criteria van de zoekwoorden analyse 

 • Relevantie: Relevante zoekwoorden hebben betrekking op het aanbod. Sluit een zoekwoord aan, dan is de kans groter dat bezoekers contact opnemen of een aankoop doen. We analyseren het aanbod en het zoekgedrag van de doelgroep om tot de meest relevante zoekwoorden te komen.
 • Zoekvolume: We willen zoekwoorden of -zinnen die voldoende worden gebruikt door je doelgroep. Na onderzoek geven we concreet aan welke zoekwoorden gebruikt worden en hoe vaak.
 • Haalbaarheid: We optimaliseren de website met relevante zoekwoorden waarvan we weten dat we daar posities mee behalen. Hierbij letten we op de senioriteit van de website, linkpopulariteit en concurrentie.

 

Wat mag je verwachten van zoekmachine optimalisatie?

Klanten willen vooraf graag weten welke resultaten ze kunnen verwachten. Met onze 17 jaar SEO-expertise kunnen we dit nauwkeurig inschatten. Dit doen we op basis van senioriteit van de website, linkpopulariteit en concurrentie. Wel zo prettig dat je vooraf weet wat je mag verwachten. Benieuwd naar jouw mogelijkheden? Neem contact op.

Zoekmachine optimalisatie uitbesteden

Waarom wordt de ene website goed gevonden en de andere niet? Dit heeft te maken met verschillende factoren als SEO teksten, Technische SEO en linkbuilding. Ons vak vergt actuele kennis. Niet verwonderlijk dat bedrijven zoekmachine optimalisatie uitbesteden.

Wil je blijvend hoge posities in Google en er zeker van zijn dat je website met de juiste zoekwoorden is geoptimaliseerd? Kies voor Proseo en laat je zoekmachine optimalisatie uitbesteden.

Aanpak zoekmachine optimalisatie

Wij hanteren een sterk gefaseerde aanpak om tot het beste resultaat te komen. Van  onderzoek naar succesvolle zoekwoorden tot en met het schrijven van seo teksten. Door zorgvuldig alle stappen te nemen worden belangrijke onderdelen niet over het hoofd gezien. Zo zorgen wij voor maximaal resultaat.

Voordat je SEO aan ons uitbesteedt, vertellen we je vooraf wat je mag verwachten. Op basis van jouw wensen doen we een SEO voorstel. Dit voorstel is afgestemd op jouw situatie en bestaat bijvoorbeeld uit de volgende aanpak

Onze SEO aanpak

 1. Doelgroep- en zoekwoordenanalyse
 2. Controleren van de SEO structuur en SEO techniek
 3. Schrijven van SEO teksten
 4. Linkbuilding
 5. Content marketing

 

Hoog in Google blijven

Is je website eenmaal goed vindbaar, dan doen we er alles aan om bestaande resultaten te behouden. Maandelijks controleren wij de posities in de zoekmachines en sturen de rapportage met resultaten en bevindingen toe. Daarnaast geven we advies hoe de posities kunnen worden verbeterd.

Omdat posities in zoekmachines kunnen schommelen door o.a. nieuwe websites en content, komen wij met een voorstel om posities te behouden en te verbeteren. Wij doen continu ons best om jouw website optimaal vindbaar in Google te houden. Een geruststellende gedachte.

Wat zijn jouw mogelijkheden met zoekmachine optimalisatie (SEO)?

Vraag jij je af of jouw website voldoet aan de richtlijnen van Google? Neem contact met ons op en wij vertellen je de mogelijkheden. Bij Proseo kan je volledig of gedeeltelijk je SEO uitbesteden. De SEO diensten zijn altijd afgestemd op wat je zelf wil en kan.

Wil je meer weten over zoekmachine optimalisatie?

Bel of mail dan even. We vertellen je graag over de mogelijkheden.
Je wordt in ieder geval snel geholpen door een SEO specialist met flink wat jaartjes ervaring.
Alvast bedankt voor je interesse.

Neem contact op

Houd je kennis op peil

Ontvang elke 4 weken handige SEO- en SEA tips.
Je kunt op elk moment uitschrijven.