Optimale samenwerking sinds 2012

Slimme zoekwoorden, goede content en effectieve linkbuilding.
Meedenken, vooruitdenken- samen op weg naar goed resultaat.

KEWODAK

Kewodak is specialist in het aanleggen en repareren van platte daken. Maar ook voor zonnepanelen of een dakterras is Kewodak de aangewezen partij. Om verdere groei te kunnen realiseren wilde Frank Keijzer, eigenaar van Kewodak, met zijn website beter gevonden worden in de zoekmachines.
Uiteindelijk koos Kewodak voor Proseo en voeren wij sinds 2012 de SEO en SEA werkzaamheden uit. Afgelopen jaar hebben onze werkzaamheden ervoor gezorgd dat er maar liefst 25% meer leads zijn binnengekomen via de zoekmachines.

De opdracht

Ondanks dat Kewodak vrij bekend is als dakdekkersbedrijf was de website beperkt vindbaar. Gevraagd werd om de website optimaal vindbaar te maken op zoektermen waar de doelgroep ook echt op zoekt en welke zorgen voor meer leads.

Onze aanpak

Met onze gefaseerde aanpak hebben we er voor gezorgd dat de samenwerking snel en vlekkeloos is verlopen. De volgende werkzaamheden hebben wij uitgevoerd:

  • Zoekwoordenanalyse: We hebben in kaart gebracht op welke zoekwoorden de doelgroep van Kewodak zoekt.
  • SEO content ontwikkelen: We hebben op basis van de zoekwoordenanalyse een planning gemaakt om zo gefaseerd content te kunnen ontwikkelen en steeds betere posities te behalen. Ook hebben we geholpen bij SEO techniek en opmaak.
  • Linkbuilding: Door het schrijven en plaatsen van SEO artikelen en het uitvoeren van linkbuilding hebben wij top posities kunnen behalen.
  • SEA: Naast SEO hebben wij ook de Google AdWords campagnes ingericht waarbij we gebruik hebben gemaakt van de zoekwoordenanalyse.

Resultaten

In 2016 heeft Kewodak 25% meer leads ontvangen via content die door Proseo ontwikkeld is. Daarnaast is het bezoek aan de website toegenomen met maar liefst 40%!

Kewodak case

Eindelijk een SEO partij die transparant werkt en voor resultaten zorgt!

Frank Keijzer – Eigenaar Kewodak

Houd je kennis op peil

Ontvang onze artikelen.