100% focus op zoekmachine marketing

In alles wat wij bij Proseo doen, geloven wij in de kracht van specialisatie.
Wij doen niets anders dan SEO en SEA. Dat merk je aan de resultaten.

Zoekmachine marketing

Als specialist in zoekmachine marketing maken wij websites beter vindbaar in de zoekmachines. Zoekmachine marketing is grofweg onder te verdelen in zoekmachine optimalisatie (SEO) en zoekmachine adverteren (SEA).

Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie (SEO) maakt je website structureel beter vindbaar voor je doelgroep.
Zo sluit je product naadloos op de vraag van je doelgroep aan. Dat betekent sterke posities in Google. Je website krijgt een goede positie tussen de ‘gewone’ zoekresultaten (Organic Search), de niet-betaalde zoekresultaten.

Google AdWords, SEA

Wij plaatsen advertenties in de zoekresultaten (SEA).
Google AdWords plaatst op elk gewenst trefwoord een advertentie tussen de zoekresultaten. Dit zijn de betaalde zoekresultaten. Via deze zoekmachine marketing dienst ontvang je direct meer doelgroepbezoek! Advertentiecampagnes in Google AdWords leveren in de praktijk snel meer bezoek op.
Dit is een zekere manier van adverteren: je krijgt snel gericht bezoek. De resultaten zijn nauwkeurig meetbaar zodat de advertentiecampagne snel kan worden bijgesteld om de resultaten zo goed mogelijk te houden.

SEO webdesign

Proseo kan samen met een partner een nieuwe website bouwen die direct goed vindbaar is in Google. Die nieuwe website staat op een sterk SEO-fundament. Daarnaast zijn de door ons ontwikkelde websites zeer gebruiksvriendelijk. Prima vindbaar en prettig leesbaar koppelen wij aan gericht op conversie.

SEO Nieuwe website

Proseo adviseert en begeleidt de overgang naar een nieuwe website. Het is erg belangrijk dat de juiste acties worden ondernomen om ervoor te zorgen dat de huidige resultaten in de zoekmachines worden behouden. Proseo werkt nauw samen met je webbouwer om de overgang naar de nieuwe website zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Google analytics

Proseo heeft gedurende vele jaren veel kennis vergaard van het statistieken pakket Google analytics. Er zijn erg veel mogelijkheden om je website statistieken eenvoudiger en beter te kunnen lezen en begrijpen. Het meten van conversies is bijvoorbeeld essentieel om te bepalen of je marketing activiteiten zichzelf terugbetalen.

Houd je kennis op peil

Ontvang elke 4 weken handige SEO- en SEA tips.
Je kunt op elk moment uitschrijven.