Kosteneffectieve SEA campagnes

Wij helpen je om je marketingdoelstellingen te overtreffen met Google AdWords.
We maken de campagne opvallend zichtbaar en zorgen voor meetbaar succes.

Google AdWords (SEA)

Snel bovenaan in Google met AdWords

Zo snel mogelijk bezoekers op je website? Adverteer met Google AdWords. Het is de snelste manier om in Google bovenaan te komen. Word opgemerkt door je doelgroep met advertentieteksten die overtuigen. Tegen minimale kosten natuurlijk. Laat daarom je Google AdWords uitbesteden en behaal maximale resultaten.

Google AdWords remarketing

Wat is Google AdWords?

Met Google AdWords promoot je een website met betaalde tekstadvertenties. Dit wordt ook wel ‘Zoekmachine Adverteren’ of Search Engine Advertising (SEA) genoemd. Deze tekstadvertenties worden gratis getoond op de zoekresultatenpagina, maar betaalt zodra er op de advertentie wordt geklikt.

De advertenties worden boven en onder de organische zoekresultaten in Google geplaatst. Google AdWords is uitermate geschikt om leads en nieuwe klanten via het netwerk van Google te genereren.

De voor- en nadelen

Waar je bij SEO geduld moet hebben om posities te behalen in Google, kan je met Google AdWords direct adverteren. Schrijf de advertentietekst, bepaal het klikbudget en activeer de Google AdWords advertentie. Je advertentie is direct zichtbaar. De kracht van Google AdWords is ook dat je heel doelgericht adverteert. Bepaal zelf op welk moment en in welk gebied de AdWords advertenties worden getoond. Doordat je heel gericht adverteert, wordt het klikbudget zo efficiënt mogelijk besteed. De keerzijde van Google AdWords is dat je voor de kliks moet blijven betalen. Als je stopt, stopt al het verkeer. Tevens kunnen door de achterliggende veiling de klikprijzen flink oplopen. Ook verleidt het Google AdWords systeem je tot het kiezen van minder relevante zoekwoorden waardoor je rendement kan tegenvallen.

Voordelen

  • Snel zichtbaar
  • Bereik je doelgroep op het juiste moment.
  • Adverteer alleen in het geografische gebied waar je doelgroep zich bevindt.

Nadelen

  • Je blijft altijd voor verkeer betalen.
  • Klikprijzen kunnen door de achterliggende veiling flink oplopen.
  • Het blijft een uitdaging om alleen voor de meest relevante kliks te betalen.

Google AdWords uitbesteden

Wil je maximaal rendement uit je Google AdWords? Proseo zet overtuigende advertentiecampagnes op waar de doelgroep gegarandeerd op klikt. Dit leidt tot meer kwalitatief bezoek en conversies. Wij schrijven aantrekkelijke advertentieteksten en richten de Google AdWords campagnes kostenefficiënt in. Zo krijg je het grootste bereik tegen minimale kosten.

Google AdWords uitbesteden en samenwerken

Google AdWords uitbesteden aan Proseo betekent dat je klikbudget kostenefficiënt wordt beheerd wat vaak voordeliger is dan het zelf te doen.  Hoef je dan zelf niets meer te doen? Jawel, natuurlijk hebben we jouw input nodig voor het beste resultaat. Samen bereiken we meer.

Google AdWords samenwerken

Remarketing campagne opzetten

Wil je je doelgroep intensiever bereiken met Google AdWords?  Dat kan met remarketing. De doelgroep zal de advertentie op verschillende plekken zien. Remarketing leunt op de kracht van herhaling. Je toont bezoekers aan mensen die je website al hebben gezien. Meer weten over remarketing campagne opzetten.

Kosten Google AdWords

In tegenstelling tot de gratis vermeldingen bij zoekmachine optimalisatie (seo) heb je te maken met kosten voor Google AdWords. De AdWords advertenties worden gratis getoond, maar je betaalt wel zodra bezoekers op de advertentie klikken. Dit heet CPC, oftewel Costs Per Click.

Kosten Google AdWords bepalen

Met Google AdWords krijg je complete controle over de advertentiekosten. Door een maximum dagbudget in te stellen, loop je geen risico op onvoorziene kosten. Er is geen minimumbedrag vereist en Google AdWords is voor iedereen toegankelijk. Dus ook kleine adverteerders met een beperkt budget. Vertel ons wat je wilt bereiken en we bepalen samen het klikbudget.

Onze aanpak is het bewijs

Nadat de wensen van de klant duidelijk zijn, doen we onderzoek naar de meest effectieve en voordelige zoekwoorden. We schrijven aantrekkelijke advertentieteksten en bespreken dit met de klant. Na goedkeuring plaatsen we de advertenties op het Google netwerk.

Na plaatsing monitoren en testen we de resultaten. Deze evalueren we met de klant en geven advies hoe de advertenties nog effectiever kunnen. Met heldere overzichten verzekeren we je van een betrouwbaar advies.

Bij Proseo ontvang je dus altijd begrijpelijke rapportages zodat je precies weet hoe effectief de advertentiecampagnes zijn verlopen. Wij zetten advertentiecampagnes op voor Google AdWords en Bing Ads.

Geïnteresseerd in zoekmachine adverteren? Neem contact op.

Ook een effectieve AdWords campagne?

Misschien een nieuwe campagne nodig of een bestaande optimaliseren? Neem eens contact op, via mail of telefoon.
Onze SEA specialisten helpen je graag verder.
Alvast bedankt voor je interesse.

Neem contact op

Handige SEO- en SEA tips per e-mail

Ontvang elke 3 weken bruikbare tips zodat jouw website nog beter vindbaar wordt.
Je kunt op elk moment weer uitschrijven.