Kennisbank » SEO Content » Sitemap rankt in Google?

Sitemap rankt in Google?

4 mei 2007

Ik was net weer even aan het kijken of ik nu eindelijk eens op nummer 1 sta op seo handleiding in Google maar dit was nog niet het geval helaas, ben wel geklommen van plaats 5 naar 3 maar seoguru staat helaas nog boven me. Maar op SEOhandleiding sta ik al aardig lang op nummer 1 gelukkig, alleen nu zag ik tot mijn verbasing dat mijn Google sitemap als zogenaamde Google Indented result geplaatst stond. Zie het zelf.

Dit vond ik erg vreemd aangezien de sitemap nergens gelinkt staat, en ik hem alleen in de webmaster console aangegeven heb. Hebben jullie ook ervaring met geindexeerde sitemaps? en hoe kan ik ervoor zorgen dat deze niet in de zoekresultaten komt? door simpelweg in mijn .htaccess te zetten?

Vind het erg vreemd, ben benieuwd of andere van jullie er ook last van hadden.

Houd je kennis op peil

Ontvang onze artikelen.