Kennisbank » SEO » Ik zeg, linklove moet je delen

Ik zeg, linklove moet je delen

1 mei 2007

p>De laatste maanden ben ik zeer veel interessante artikelen tegen gekomen bij mij collega’s. Zo kwam ik op mf een artikel tegen waarin wordt aangegeven dat 58% van de online mediabestedingen naar paid search gaan, en dat is goed nieuws voor onze SEA specialisten. En onze SEO king die de squidoo goudmijn ontdekt heeft. Net als zijn sterke post om de CTR te verhogen bij organische resultaten.

Verder andere informatieve berichten zijn:

Marketingfacts:
verdeling zoekmachinemarkt
artikel over PPA bij Google
andre scholten over bepalen van blog relevantie

Chapter42:
Waarom je de longtail niet moet najagen

Search engine damage control
artikeltje over linklove

Madeforadsense:
Live search optimalisatie
301 redirect misbruik
backlinks top voor nieuwe blogs

Ik zou zeggen geniet van deze gratis linklove want jullie verdienen het. Zou het leuk vinden als jullie eens wat vaker een linkje naar een van mijn artikelen willen opnemen zonder linkcondoom uiteraard. Trouwens tot mijn verbasing zag ik dat ik nog redelijk hoog sta op het keyword linkcondoom, er zijn maar 9 pagina’s, maar toch, Google blijft je verbazen.

Naja genoeg gelult, ik denk dat Google deze pagina nu niet meer voor een linkschuur zal aanzien, dus ik ga vast mijn volgende post uitdenken. Wat is nu weer eens leuk om over te bloggen euuhhmmmmmmmmmmmmm tjah, daar moet ik even over nadenken, suggesties??

Houd je kennis op peil

Ontvang onze artikelen.