Kennisbank » SEO » SEO benchmark seoguru

SEO benchmark seoguru

5 april 2008

Sinds kort staat dit blog in de SEO benchmark van seoguru.nl. Een erg interresant lijstje waar alle seo bedrijven worden vergeleken in rankings in Google. Een beetje het idee van mij post Linkpopularity SEO bedrijven vergeleken waar ik 6 bekende seo bedrijven vergeleek op slechts 7 termen. De benchmark van seoguru is iets geavanceerder en gaat uit van 126 verschillende termen die met SEO te maken hebben.

Ik heb me voor nu even toegelegt op het behalen van een top5 positie op de keywords Linkbuilding, Zoekmachine Marketing en het spam keyword van vele wannabee seo’ers Top 10 positie zoekmachines. Deze termen tellen allemaal mee voor de ranking in de benchmark sheet, dus ben benieuwd of ik volgende maand met stip ga stijgen in de lijst 🙂

Houd je kennis op peil

Ontvang onze artikelen.