Kennisbank » SEO » Ilse leest SEO Handleiding ?!

Ilse leest SEO Handleiding ?!

17 september 2007

Een tijdje geleden schrijf ik een post over het feit dat ik nergens te bekennen was in de zoekresulaten van Ilse op het keyword SEO. Nu keek ik vandaag weer eens hoe het ervoor stond en tot mijn verbasing sta ik hier nu als 2de genoteerd, direct onder seo.nl zelf. Dit is toch een klein feestje waard aangezien ik nu in Msn / Live, Yahoo, Google, Ilse, Lycos, Vinden, Vindex, Zoek, Altavista, Alltheweb etc. allemaal een top10 positie inneem en bij de meeste een top3 positie op het zoekwoord SEO.

Dus als de mensen bij Ilse wakker zijn geworden, en sinds kort dit blog ook lezen dan bedank ik deze zeer 🙂 haha.

Nu denk ik dat ik mijn best heb gedaan, en dat een nummer 1 positie bijna onhaalbaar is. Toch geef ik de moet niet op en is het eigenlijk een competitie met mezelf om dit blog toch op nummer 1 te krijgen, zonder seo.nl over te kopen natuurlijk.

Ik hou jullie op te hoogte 🙂

Houd je kennis op peil

Ontvang onze artikelen.