Kennisbank » SEO » SEOmoz trekt voor 1.25 miljoen dollar kapitaal aan

SEOmoz trekt voor 1.25 miljoen dollar kapitaal aan

19 september 2007

Ik las vanochtend het opmerkelijke nieuws dat SEOmoz geld van investeerders heeft gekregen. Ik moest het nieuws 2x keer lezen voordat ik het geloofde. Want waarom heeft een bedrijf als SEOmoz in hemelsnaam 1.25 miljoen nodig? Ik bedoel ik zou mijn god niet weten wat ik met dat geld als SEO bedrijf zou moeten doen, het hele bedrijf staat of valt met de kennis die aanwezig is, en het lijkt me niet dat daar een miljoen voor nodig is om dat te verkijgen.

Zelf hebben ze de volgende doelen voor het geld:

– investeren in mensen (hetgeen meest logisch is)
– betere technology bouwen, te denken aan de tools die ze maken.
– marketing
– gokken 🙂 investeren in risco projecten wel te verstaan.

Ben erg benieuwd, de kleine club die het nu is zal in elk geval een explosieve groei gaan doormaken.

Houd je kennis op peil

Ontvang onze artikelen.