Kennisbank » SEO Content » Genereer extra Traffic met Images

Genereer extra Traffic met Images

2 januari 2009

Een extra bron van bezoekers kun je genereren door ervoor te zorgen dat je de plaatjes of je website beter optimaliseert. We hebben al eerder vertelt over ALT tags optimalisatie in die post over Google Image Search optimalisatie. Nu is dit ook de perfecte manier om extra traffic te trekken naar je website. Steeds meer website’s vergeten deze manier van optimalisatie gewoon. Zeker voor webshops is dit de manier om extra bezoekers / sales te genereren.

Ga dus in je Google Analytics de top 20 zoektermen van je website na en optimaliseer voor de top 15 – 20 de alt tags van de pagina’s die het meest bezocht worden via de zoekmachine voor het keyword waarop de pagina’s gevonden worden. Voeg indien nodig extra plaatjes aan de pagina toe waarbij je de alt tags en keywords optimaliseert. Zorg er tevens voor dat de file name ervan geoptimaliseerd zijn, zie voor alle tips mbt Google Image Search de post.

Je kunt dit voor alle pagina’s doen, echter voor pagina’s waar je nu al hoog op rankt in Google heeft het het meeste zin, aangezien je dan ook sneller hoog zult ranken in Google Image Search results.

Suc6 en ik hoor graag of jullie extra traffic hebben gegenereert via Google.

Houd je kennis op peil

Ontvang onze artikelen.