Kennisbank » SEO » We leven Nog

We leven Nog

19 januari 2008

Het zal vele niet ontgaan zijn dat het erg rustig is geweest op dit blog de laatste maanden. Dat komt voornamelijk door tijdgebrek maar veelal ook het gebrek aan zin 🙂 Net zoals alle nieuwe dingen begin je vol goede moet en motivatie en stel je jezelf bepaalde doelen die je met je project wilt halen. Zo ook bij deze blog, de doelen die ik mezelf gesteld had was minimaal PR5 binnen een jaar, daarnaast top10 positie voor keyword SEO in Google (ruim 150.000.000 resultaten). Nu deze beide doelen gehaald zijn, en ik de meeste onderdelen van organische SEO wel behandeld heb is er eigenlijk weinig meer over te zeggen.

SEO is natuurlijk een onderwerp waar je eindeloos over kan lullen, en waar de een een ander idee heeft dat de ander. Tenslotte praat je over factoren waar je nooit zeker van kan zijn dat ze ook daadwerkelijk helpen. Je test natuurlijk wel, maar zoals bij elk experiment kan elke factor weer de resultaten beinvloeden. De enige die weet of het daadwerkelijk bijdraagt aan je ranking is de bedenker van de formule.

Overigens ben ik niet de enige die de handdoek in de ring gooit, ook SEOking en Ulco gaan het vanaf een afstandje volgen en minder actief met SEO bezig zijn.

Ik zal wel de scene in de gaten houden en als ik leuke dingen tegen kom blijf ik het plaatsen natuurlijk, alleen ik ga geen dingen posten puur voor de drang om weer een post live te zetten.

Houd je kennis op peil

Ontvang onze artikelen.