Kennisbank » SEO » Technorati ranking verbeteren?

Technorati ranking verbeteren?

20 april 2007

Technorati een van de populairste blog search engines kan voor aardig wat traffic zorgen. Ik zie ook steeds vaker mensen vanaf Technorati op deze blog belanden met termen als SEO, Pagerank, Zoekmachine Optimalisatie etc. etc. Nu heeft elke blog een bepaalde ranking die veelal gebaseerd is op het aantal backlinks vanaf andere blogs. Om enig idee te geven van het aantal backlinks dat je moet hebben om op nummer 1 te staan dat is ongeveer 27.000 :-). Nu is dat een onmogelijke taak, maar om ervoor te zorgen dat je site wat hoger rankt als er gezocht wordt op bepaalde termen is het wel belangrijk dat je veel backlinks hebt, hoe meer backlinks de blog heeft vanaf je gelinkt wordt hoe beter het is voor je ranking.

Nu is het mischien leuk om elkaar allemaal een handje te helpen met elkaars ranking ;-), samen staan we sterk. Ben je dus in de mood voor een beetje linklove, zonder nofollow condoom, laat dan je reactie achter. Als iedereen die mee wilt doen straks een mooie post blogt met daarin alle deelnemers, dan heeft iedereen straks een stap voorwaards gemaakt in zijn Technorati ranking, en in tegenstelling tot Google zijn de backlinks wel binnen enkele dagen gevonden door Technorati.

Alle backlinkhoeren opgelet, en laat je horen. Binnen een week zullen we de tussenstand opmaken en krijgt iedereen zijn lijstje met links ;-). Voor nu een lekker biertje, ik zie jullie reacties wel binnenstromen morgen.

Houd je kennis op peil

Ontvang onze artikelen.