Kennisbank » Overig » SEO Handleiding Enquete nr 1: Food for Thought!

SEO Handleiding Enquete nr 1: Food for Thought!

28 juni 2011

De uitslag is binnen. De eerste vraag naar verbeterpunten binnen SEO Handleiding zit erop. De suggesties gaan we bekijken en/of bekijken we al en zo waarderen we SEO Handleiding flink op. Nu is niemand direct tevreden: jullie niet en wij ook niet. Daarom komt later de volgende enquête, met vragen over SEO Handleiding in de nieuwe vorm en met diepere vragen over waar behoefte aan is.

De eerste, vrij algemene, enquête over SEO Handleiding is 19 mei online gezet. In een maand tijd hebben 66 mensen gereageerd, en met dit gemiddelde van 2 per dag zijn we best tevreden.

Go with the Flow?
Stukje psychologie op de regenachtige zaterdagmiddag. Zodra je van start gaat, neem je niet direct alle belangrijke beslissingen. Gaandeweg wordt duidelijk wat je wel moet doen en wat je beter kunt laten. De start van SEO Handleiding vond maart 2007 plaats. Nu komt ‘Go with the Flow’ om de hoek kijken: de zaken veranderen, daar richten we ons op en we sturen vrolijk mee. De allereerste Post is inmiddels dan ook wat opgeknapt. In ‘Flow termen: tegen de stroom ingaan lukt niet en als we direct naar de kant varen, stranden we ergens waar we niet willen zijn. SEO Handleiding vaart keurig met de stroom mee en die stroom bepalen jullie!

De eerste rondvraag heeft dingen opgeleverd die al in de tussenstand zijn gemeld. Maar er is veel meer binnengekomen; onder andere:
• Gerichter verwijzen naar de tabel met afkortingen
• Website optimalisatie meer stapsgewijs uitleggen
• SEO technisch en SEO inhoudelijk van elkaar scheiden

Wat gaan we doen?
Momenteel wordt hier druk gewerkt aan de make-up van SEO Handleiding. De bepalende kleur? Jullie mogen raden, maar de goede inzenders winnen geen Krasloten.
Verder gaan we opvolgende stappen in optimalisatie uitleggen met praktijkvoorbeelden in HTML. Dit doen we in de diverse moeilijkheidsgraden zodat iedereen er iets aan heeft. Hiermee pakken we verschillende suggesties samen. Dit betekent dat we vaker – en meer ondergebracht in de categorieën – gaan bloggen.
Bedankt voor de op- en aanmerkingen en inderdaad: hier kunnen wij iets mee!

Houd je kennis op peil

Ontvang onze artikelen.