Kennisbank » SEO Linkbuilding » Gratis PR 10 Backlink?

Gratis PR 10 Backlink?

22 mei 2007

Je kunt niet zeggen dat de titel niet pakkend is 🙂

Maar het is echt mogelijk. Ik zag namelijk een site die een PR7 behaald heeft met slechts 6 backlinks. Inderdaad maar 6, normaal doe je er minstens 2 jaar over en ben je honderden backlinks verder voordat je een PR7 binnen hebt. http://www.okozaoko.com/ deed het met een site die alleen bestaat uit betaalde links en wat plaatjes door simpelweg 1 pagerank 10 backlink te verkijgen vanaf een domein dat een zeer hoge trust heeft, namelijk adobe.com. Door deze sterke link is die site van de een op andere dag de PR 7 ingeschoten, en alle subpagina’s zijn ook PR 7 en PR 6. Dus als iemand ooit nog eens vraagt hoeveel backlinks moet ik hebben voor een Pagerank 6? zeg je 1 haha 🙂

En het leuke van het hele verhaal is nog dat die PR 10 backlink helemaal gratis is. Het enige dat je hoeft te doen is een leuke case aan te melden bij adobe en beschrijven welke adobe producten je hebt gebruikt als deze uitgekozen wordt dan kan je hem terugvinden via http://www.adobe.com/cfusion/showcase/index.cfm en krijg je een mooie PR 10 backlinks zonder linkcondoom (nofollow) helemaal gratis!

Normaal heb je voor $1000,- / maand nog niet eens zo’n mooie backlink.

Nu zul je enken wat moet ik met deze informatie? de kans dan ik erop kom is erg klein, dat klopt maar vond het toch wel relevant om te vermelden. Je leest hier en daar wel eens dan je een mooie PR 6 of PR 7 backlink kunt krijgen vanuit een directory of kan profiteren van een domein met veel trust als squidoo maar kwam zelden de kans op een gratis PR 10 backlink tegen, met een nofollow.

Hebben jullie nog andere tips op het vekrijgen van een PR 8,9 of 10 backlink?

Houd je kennis op peil

Ontvang onze artikelen.