Kennisbank » SEO » Google ranking tussenstand

Google ranking tussenstand

17 april 2007

Deze SEO blog bestaat nu een goede 2 weken, en ik vond het dus wel eens tijd om de tussenstand op te maken wat betreft Google. Omdat ik kwa kennis erg veel weet / denk te weten is het dus wel leuk om te zien of de zoekmachine optimalisatie tips die ik jullie voorschotel ook wel een beetje helpen en de ranking bevorderd.

Op het moment van schrijven bestaat deze blog precies 17 dagen. En in die tijd heeft Google deze blog gemiddeld 11x per dag gespidert. Heeft Google alle 36 pagina’s van deze blog geindexeerd. En hebben we volgens de SEO Tool van Linkvendor 843 backlinks vanaf 22 verschillende domeinen, met dank aan Yahoo, welke wel realtime backlinks laat zien.

Daarnaast rankt dit blog al in de top10 op de zoekwoorden:

n01: afkortingen zoekmachine
n04: n01: anchortext

Ik wacht nog steeds op een top10 vermelding op de woorden SEO en Zoekmachine Optimalisatie, maar we moeten realistisch zijn we zijn net 2 weken bezig, en zeker wat betreft zoekmachines is geduld een schone zaak

Ben benieuwd hoe gul Google gaat zijn met de pagerank dadelijk.

Volgende ranking tussenstand over een paar maanden, waar ik hopelijk kan mededelen dat deze site in de top 10 staat met zoekmachine optimalisatie.

Verder zou ik graag van mensen willen weten of de 301 redirect theorie nou werkt in de praktijk, hebben mensen een dergelijk experiment gedaan, en is daaruit gekomen dat het mogelijk is om PR over te dragen vanaf het ene domein naar het andere. Ook van mensen die de andere kant van eht 301 redirecten hebben gebruikt zou ik graag de resultaten willen horen, ben erg benieuwd. Alleen vind ik de 301 redirect methode om je concurrenten te duperen iets te heftig, en stijlloos.

Houd je kennis op peil

Ontvang onze artikelen.