Kennisbank » Overig » Google indexering binnen 24 uur?

Google indexering binnen 24 uur?

9 april 2007

Als je net een nieuwe website hebt opgezet kan het soms wel weken duren voordat Google eindelijk een keertje langskomt om je nieuwe website te indexeren. En dat ondanks dat je jouw URL via de verschillende URL-formulieren van de zoekmachines hebt aangemeld.
Dit laatste heeft eigenlijk weinig zin aangezien de zoekmachine zelf wel uitmaakt wanneer hij jou indexeert en als je een Submitform invult zal dit niet veel sneller gaan.

Hoge PageRanks zorgen voor snelheid
Er is echter een manier op heb binnen 24 uur (uiterlijk 48 uur) te laten indexeren. Het enige dat je hiervoor nodig hebt is een paar ‘High PR backlinks’ van een soortgelijke website. Zoek daarvoor in Google naar een website van het soortgelijke onderwerp en probeer een linktrade met die site te maken. De PR moet echter wel boven de 5 zijn om zin te hebben. In de regel komt het erop neer dan als je 1 PR5 backlink weet te krijgen je binnen ongeveer 3 dagen geïndexeerd wordt. Als je een PR6 of 7 backlink weet te regelen dan zal dit binnen 24 uur lukken.

Nu is het verkrijgen van een PR7 backlink niet gemakkelijk, maar je kan ook een PR7 kopen. Via sites als Iwebtool Link Market worden verschillende soorten PR links te koop aangeboden. Neem voor 1 maand zo’n link en een snelle indexering is gewaarborgd. Na deze maand kan je hem weer laten verlopen aangezien je doel is bereikt.

Houd je kennis op peil

Ontvang onze artikelen.