De kracht
van specialisatie

Gespecialiseerd in SEO/SEA
Wij helpen bedrijven met het bereiken van hun doelgroep. Dat doen we via Google, zowel lokaal,
nationaal als internationaal. Onze specialisten werken daarbij nauw samen met onze klanten.

Vergrootglas voor Ads

Sinds vorig jaar kan binnen Google Search gebruik worden gemaakt van de optie Instant Previews. Dat is een icoontje in de vorm van een vergrootglas.

Wanneer er op dit icoontje wordt geklikt, krijgt de gebruiker een voorbeeld te zien van de landingspagina en wordt relevante informatie op de site in de afbeelding gemarkeerd. Deze functie geldt nu ook voor de betaalde advertenties in het Google Search Netwerk. Voordeel voor de adverteerder is dat de clicks door deze tool relevanter zijn, omdat de landingspagina beter zal aansluiten bij de verwachting van de gebruiker.

Dit betekent dus minder kosten aan onnodige clicks en wellicht een hogere conversieratio. De getoonde Instant Previews zijn voor de adverteerder gratis.

Publicatiedatum: 24-05-2011. De inhoud van dit artikel is auteursrechtelijk beschermd. Indien dit artikel interessant is voor u, biedt PROSEO u de mogelijkheid het te gebruiken. Neem hiervoor contact op. PROSEO heeft bij het schrijven van dit artikel marketingfacts.nl als bron gebruikt.

Houd je kennis op peil

Ontvang elke 4 weken handige SEO- en SEA tips.
Je kunt op elk moment uitschrijven.