Kennisbank » Overig » Genaaid door akismet?

Genaaid door akismet?

28 juli 2007

Op de een of andere manier ben ik op de SPAM lijst gekomen van akismet, en worden al mijn comments tegengehouden. Ik kwam er voor het eerst achter toen ik een comment op SEOking plaatsten, en dezae maar niet verscheen even later weer een keer geprobeerd maar weer niet. Ik een mail sturen naar Tri en bleek dat het werd afgevangen door akismet.

Dit is dus zwaar $#@! want een van de beste manieren van linkbuilding is natuurlijk om comments te posten op gerelateerde blogs. Dit wordt op zo’n manier onmogelijk omdat bijna alle blogs waaronder ikzelf gebruik maken van akismet, en als je dat na elke post de webmaster moet mailen om te zeggen dat hij wellicht is afgevangen door akismet, is een onmogelijke opgave.

Iemand een suggestie hoe ik van die lijst af kom? en hoe je uberhaupt op zo’n lijst terechtkomt, want ik heb absoluut geen spam reactie’s in grote getalen geplaatst het is dus een raadsel. Akismet heb ik al gemailed, maar ik verwacht hier niks van aangezien duizenden mensen hun dagelijks zullen mailen.

Wellicht dat je in het kader van Blackhat SEO zeer veel spam kunt posten, onder iemand anders zijn url waardoor deze geblocked wordt.

Houd je kennis op peil

Ontvang onze artikelen.