Hogere omzet genereren?

Wij nemen graag de site onder de loep en geven direct enkele quick win punten.
Een grondige analyse geeft meer inzicht en helpt je aan meer omzet.

Mijn doel: meer omzet

Een webshop moet omzet genereren. Als dit niet het geval is, kan Proseo inzicht geven en helpen om meer omzet te genereren.
Klik eens op¬†volgende klantvragen en krijg een indruk¬†van mogelijke¬†werkzaamheden¬†die de omzet positief kunnen be√Įnvloeden.

Vragen

Kan ik met Remarketing mijn omzet verhogen?

Ja, dat kan in de meeste gevallen. Remarketing is echter niet geschikt voor producten die direct gekocht worden op de dag dat er naar wordt gezocht. Dit geldt bijvoorbeeld voor puinbakken (in de bouw) die meestal direct nodig zijn. In dit geval heeft het meestal geen zin om bezoekers weken te achtervolgen met Remarketing-advertenties. Wij hebben ervaren dat Remarketing, mits goed ingesteld, conversieverhogend kan werken. Daarnaast zijn de kosten per klik bij Google remarketing over het algemeen laag!

De omzet van mijn webshop moet hoger. Wat kunnen jullie voor mij betekenen?

Met de ideale mix van Professionele SEO en SEA ( Google AdWords ) werkzaamheden kunnen we de omzet van een webshop blijvend verhogen. We zullen daarbij een mix van werkzaamheden moeten kiezen die aansluit bij de huidige situatie. We houden daarbij rekening met je ambitie, uw budget en resources maar ook uw huidige SEO en/of Google AdWords campagne.
We starten met een scan van de huidige situatie en bepalen samen een plan van aanpak, voorzien van heldere, meetbare doelen.
In het plan van aanpak kan bijvoorbeeld staan dat  de Google AdWords campagne vooral moet worden ingericht op zoekwoorden die bewezen voor omzet hebben gezorgd. Ook kan in het plan staan dat we de Off site SEO (linkbuilding) gaan aanpakken op zoekwoorden die bewezen voor omzet hebben gezorgd.

Naast bovenstaande klantvragen zijn er ook cases die mogelijk interessant voor je zijn.

Altijd de juiste oplossing

Proseo levert maatwerk.
Doet wat daadwerkelijk nodig is, niets meer en niets minder.
Welke quick wins kunnen als eerste uitgevoerd worden en hoe kun je zelf meewerken. Samen zoeken naar de juiste oplossing en het benutten van elkaars kennis.

Wil je weten wat we voor jouw specifieke situatie kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

Houd je kennis op peil

Ontvang onze artikelen.