Meer leads genereren?

Wil je meer aanvragen? Dan is het tijd om de site en het bezoekersgedrag onder de loep te nemen.
Laten we samen gaan voor resultaat.

Meer aanvragen/ leads genereren?

Een mooie website maar onvoldoende aanvragen? Bekijk onderstaande klantvragen en kijg inzicht in mogelijke werkzaamheden die nodig zijn om meer aanvragen te genereren.

Vragen

Hoe kunnen wij meer leads via onze website genereren?

Het genereren van meer leads kan over het algemeen gebeuren door:

  • Het genereren van meer kwalitatieve bezoekers

Er komen momenteel simpel weg niet genoeg bezoekers op de website waardoor er ook te weinig lead aanvragen worden gegenereerd. Door het verbeteren van je posities in de zoekmachines kunnen er meer kwalitatieve bezoekers naar je website worden gegeneerd, en dit zorgt voor een toename van het aantal lead aanvragen.

  • De conversie van uw website verbeteren

Het kan natuurlijk ook gebeuren dat er wel voldoende bezoekers op de website terecht komen, maar dat deze niet converteren. Dit kan komen omdat er niet genoeg conversie mogelijkheden zijn, of dat deze niet goed onder de aandacht worden gebracht.
Vaak is een combinatie van het verbeteren van bovenstaande factoren de beste route om te volgen.

Waar komen onze leads (aanvragen) vandaan?

Het is erg belangrijk dat er (via bijvoorbeeld Google Analytics) een duidelijk inzicht word verkregen waar uw huidige leads vandaan komen. Dit inzicht is te verkrijgen door te zorgen voor een goede conversie meting.

Als de conversie meting goed is ingesteld kunt u goed gefundeerde beslissingen nemen over de besteding van uw marketing budgetten. Een bepaalde website kan bijvoorbeeld zorgen voor heel veel bezoekers, maar leveren deze bezoekers ook wat op? Op dit soort vragen kunnen antwoorden worden verkregen door te zorgen voor goede conversie metingen!

Naast bovenstaande vragen hebben wij ook een aantal cases op onze website opgenomen die mogelijk interessant voor je zijn.

Maatwerk

Wij leveren maatwerk en werken in tegenstelling tot diverse concurrenten niet met standaard pakketten. Een goede samenwerking is essentieel. Misschien kun je zelf ook werkzaamheden uitvoeren en kostenbesparend te werk gaan.

Wil je weten wat we voor jouw specifieke situatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Houd je kennis op peil

Ontvang elke 4 weken handige SEO- en SEA tips.
Je kunt op elk moment uitschrijven.