Bij Seo Marketing Bureau Proseo
kun je betalen met cryptovaluta

In de afgelopen tijd is er veel aandacht in de media voor de zogenaamde cryptovaluta.
Meestal richt deze aandacht zich vooral op de cryptovaluta als mogelijkheid om in te beleggen.
Vooral de opvallende waardestijging en soms ook de waardevermindering van de bekendste cryptomunt,
de Bitcoin, stonden centraal in berichten die overal in de media verschenen.
Discussies over de risico’s van deze digitale munten als betrouwbaar beleggingsobject worden nog steeds dagelijks gevoerd.


Cryptovaluta zijn een veilig betaalmiddel

In alle discussies over de Bitcoin als beleggingsobject, krijgt een belangrijk voordeel van het gebruik van cryoptovaluta nauwelijks aandacht; het kunnen een uiterst veilige en betrouwbare manieren zijn om online mee te kunnen betalen. Goede en betrouwbare cryptovaluta zijn gebaseerd op de zogenaamde blockchain technologie. Deze relatief nieuwe techniek zorgt ervoor dat betalingen met gevestigde digitale munteenheden zoals de Bitcoin en Neo betrouwbaarder en veiliger zijn dan andere  manieren om online te kunnen betalen zoals de creditcard, Ideal en internet bankieren. Toch is er nog maar een beperkt aantal bedrijven waar je met cryptogeld kunt betalen. En dat is jammer. Gelukkig kan dit bij Proseo inmiddels wel.

 

Proseo maakt betalen met met Bitcoin en Neo mogelijk

Proseo is een dat zich volledig heeft gespecialiseerd zoekmachine optimalisatie. Wij helpen onze klanten om zo optimaal mogelijk vindbaar te zijn in meest gebruikte zoekmachines. Als SEO bureau dat zich zowel bezighoudt met de technische aspecten van de zoekmachines als het menselijke gedrag, ligt het voor de hand dat we ons ook bezighouden met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van technologie in het digitale betalingsverkeer. Daarom is het voor onze klant dan ook mogelijk om de betalingen aan Proseo te doen in cryptovaluta.

Betalen met Bitcoin en Neo

In eerste instantie heeft Proseo ervoor gekozen om betalingen in Bitcoin en Neo mogelijk te maken. Deze digitale munten hebben zich inmiddels als bewezen en hebben een hoge mate van betrouwbaarheid. Uiteraard beschikt Proseo over een eigen wallet-adres dat wordt doorgegeven op het moment dat er een betaling gedaan moet worden. Het bedrag in Euro’s wordt één op één omgerekend in het cryptobedrag op basis van de wisselkoersen van de grootste exchange. Proseo rekent trouwens geen opslag voor deze transactie. We volgen trouwens de ontwikkelingen op de voet. Als je zou willen betalen in een andere digitale munt dan de Bitcoin of Neo, neem dan gerust contact met ons op, we zullen dan uitzoeken of een betaling in de door jouw gewenste cryptovaluta tot de mogelijkheden behoort.

 

Meer weten over de diensten en betalingsmogelijkheden van Proseo

Wil je meer weten over de SEA en SEO-diensten die Proseo levert en de wijze waarop betaald kan worden, neem dan gerust contact met ons op. Proseo is op werkdagen bereikbaar via telefoonnummer 0252-428323. Mailen kan uiteraard ook via contact@proseo.nl.

Houd je kennis op peil

Ontvang elke 4 weken handige SEO- en SEA tips.
Je kunt op elk moment uitschrijven.