Proseo accepteert als eerste Nederlandse SEO bedrijf Bitcoin en Neo

Als bedrijf dat zich volledig heeft gericht op het helpen en ondersteunen van bedrijven en organisaties op het gebied van zoekmachine optimalisatie, volgt Proseo de nieuwe technologische ontwikkelingen op de voet. Vanzelfsprekend geldt dit ook voor het digitale betalingsverkeer. Vanuit die gedachte is het dan ook volkomen logisch dat Proseo het eerste Nederlandse zoekmachine marketingbedrijf is dat Bitcoin en Neo als betaalmiddel accepteert.

Betalen met crytovaluta is veilig
In de afgelopen periode is er zeer veel aandacht geweest voor cryptovaluta in de media. Die aandacht focust zich hoofdzakelijk over de Bitcoin als beleggingsobject en de opvallende waardestijging en soms ook waardevermindering van deze bekendste cryptomunt. Wat hierdoor helaas aan de aandacht ontsnapt is dat cryptovaluta als de Bitcoin en Neo zeer veilige en betrouwbare betaalmiddelen zijn. De zogenaamde blockchain technologie waarop deze munten gebaseerd zijn zorgt ervoor dat er eigenlijk geen veiliger manier van online betalen is dan door gebruikt te maken van digitale munteenheden. Helaas is er nog maar een beperkt aantal bedrijven dat crytogeld accepteert als betaalmiddel. Bij Proseo kan dit inmiddels wel.

Hoe kunt u betalen met Bitcoin en Neo?
Als een klant aangeeft met Bitcoin of Neo te willen betalen, wordt de hoogte van het bedrag bepaald op basis van de wisselkoers van de grootste exchange. Voor de transactie wordt trouwens door Proseo geen opslag berekend. Daarna wordt het wallet-adres waarover Proseo beschikt doorgegeven aan de klant zodat deze de betaling kan doen. De betalingsmogelijkheden met cryptovaluta beperken zich nu tot Bitcoin en Neo. Maar er wordt onderzocht of betalingen met andere digitale munten ook mogelijk gemaakt kan worden.

Met cryptovaluta websites beter vindbaar maken
Vermeldenswaardig is ook dat Proseo heeft uitgezocht dat het accepteren van cryptovaluta als betaalmiddel kan worden ingezet voor zoekmachine optimalisatie. Mits op de juiste wijze ingericht, kan het zorgen voor een betere vindbaarheid van websites in de belangrijke zoekmachines.

Meer weten over de diensten en betalingsmogelijkheden van Proseo
Proseo is een bedrijf dat zich volledig heeft gespecialiseerd in zoekmachine marketing. Wilt u meer weten over de SEA en SEO diensten die Proseo levert of over de mogelijkheden om met digitale munteenheden te betalen? U kunt op werkdagen contact met ons opnemen via telefoonnummer 0252-428323 of mail via contact@proseo.nl. Ook kunt u een bezoek brengen aan www.proseo.nl.

Houd je kennis op peil

Ontvang elke 4 weken handige SEO- en SEA tips.
Je kunt op elk moment uitschrijven.