Kennisbank » Overig » SEO Handleiding.nl staat te koop!

SEO Handleiding.nl staat te koop!

27 april 2009

SEO Handleiding is het blog dan sinds 2007 tips en nieuwtjes op het gebied van SEO levert. Vele bezoekers hebben hun vindbaarheid vergroot en collega’s uit het vakgebied lezen regelmatig de blogs om hun kennis bij te spijkeren of hun commentaar te leveren.

Dit blog is in 2 jaar uitgegroeid tot een blog met zeer goede rankings in Google en geniet al tijden van een topnotering op het keyword SEO. Iedereen die in het vakgebied zit of zelf een website heeft en bezig is de vindbaarheid te vergroten heeft wel eens op de site gekeken.

Helaas is het door gebrek aan tijd, en het zoeken naar een nieuwe uitdaging niet meer mogelijk voor mij om het blog aan te houden. Ik hoop dat er een partij is die dit blog wilt voortzetten, en die tevens de grote waarde inziet van het blog en dus een redelijke vergoeding wilt betalen voor het 2 jaar lang bloggen zonder enige vorm van commercie. Mijn plannen voor het geven van cursussen, het advies geven aan bedrijven en het schrijven van een handleiding met basiskennis voor particulieren hebben helaas nooit het daglicht gezien.

Vele partijen hebben me in het verleden al benaderd en al deze biedingen heb ik destijds afgewezen omdat ik nog veel te veel plezier had met het bloggen en alle plannen die ik nog had liggen met het blog.

Alle partijen die mij destijds hebben benaderd, en partijen die eventueel ook interesse hebben wil ik vragen om contact op te nemen via info@seohandleiding.nl met korte motivatie en plannen met het blog, en natuurlijk welk overnamebedrag er betaald wil worden.

Zodra er een geschikte partij zich gemeld heeft, en een vergoeding wilt betalen welke in mijn ogen redelijk is zal ik dit bekend maken op het blog.

Hopende op een waardige opvolger.

Houd je kennis op peil

Ontvang onze artikelen.