Kennisbank Ā» SEO Ā» SEO Handleiding.nl is in goede handen!

SEO Handleiding.nl is in goede handen!

21 juli 2009

SEO Handleiding is verkocht en in handen van mensen die weten hoe de SEO- en SEM-klok luidt.
Deze professionals houden zich dagelijks bezig met het optimaliseren van zoekresultaten en zij delen vers opgedane informatie graag met u. Zoekmachineoptimalisatie is voor ons een passie en uitdaging die nooit stopt; mede omdat zoekmachines continue hun algoritmes aanpassen. De suggestie dat Google al haar strategieƫn prijsgeeft, is en blijft een regelrechte illusie. Klaar zijn met de klassieke theorieƫn is ƩƩn ding; de nieuwe theorieƫn doorgronden is de volgende stap.

Een commerciƫle blog is en wordt SEO Handleiding zeker niet. Het karakter van de blog blijft gelijk:
1. Up-to-date informatie geven over SEO
2. Gericht ingaan op problemen met SEO
3. De belangrijke punten van SEM onder de loep nemen
4. Volledige waardering van ingezonden vragen en opmerkingen

Nummer 4 zou eigenlijk nummer 1 moeten zijn. De bedoeling van dit blog is elkaar te helpen en in dit vakgebied begint dat met het onder de loep nemen van de problemen die we tegenkomen. We willen allemaal bovenaan op de lijst met resultaten staan. SEO Handleiding is daarom ook van iedereen en voor iedereen.

Als geĆÆnteresseerden mee bloggen is dat zeer welkom zolang de posts aan de minimale eisen van relevantie en correctheid voldoen. Wij houden ons echter wel het recht voor SEO Handleiding zo duidelijk en zo netjes mogelijk op uw beeldscherm te brengen. Optimalisatie begint met het overbrengen van heldere informatie. Heeft u interesse in het mee bloggen, laat het ons weten via e-mail (vergeet niet uw naam en telefoonnummer te vermelden).

Bloggen om elkaar zo aan meer kennis over SEO en SEM helpen, blijft behouden. Die nieuwe kennis is er voor iedereen; zowel voor mensen die willen kijken wat zoekmachineoptimalisatie nu eigenlijk inhoudt als voor mensen die hun website weer hoog op Google willen zien verschijnen.
SEO Handleiding is in goede handen; SEO Handleiding is in uw handen!

Met vriendelijke groet,

Robert Didier
PROSEO

Houd je kennis op peil

Ontvang onze artikelen.