De kracht
van specialisatie

Gespecialiseerd in SEO/SEA
Wij helpen bedrijven met het bereiken van hun doelgroep. Dat doen we via Google, zowel lokaal,
nationaal als internationaal. Onze specialisten werken daarbij nauw samen met onze klanten.

Meer ROI met zoekmachine marketing

Wist je dat zoekmachine marketing een goedkope en uiterst effectieve manier is om in contact te komen met je doelgroep? De ROI van zoekmachine marketing ligt daarmee hoger dan bijvoorbeeld banneradvertenties. Dit komt omdat vermeldingen alleen worden getoond na een relevante zoekopdracht van iemand die op dat moment op zoek is naar jouw bedrijf.

De mogelijkheden van zoekmachine marketing

Zoekmachine marketing bestaat uit SEA en SEO. Zoekmachine adverteren (SEA) geeft je de mogelijkheid om tekstadvertenties te tonen aan personen die op zoek zijn naar jouw bedrijf. Daarnaast kun je ook optimaal vindbaar zijn met gratis vermeldingen door het inzetten van zoekmachine optimalisatie (SEO).

Zoekmachine adverteren (SEA) of zoekmachine optimalisatie (SEO)?

Meestal is het geen kwestie van kiezen, maar zorgen beiden voor een succesvolle ROI van zoekmachine marketing. Ook al vallen SEA en SEO onder de noemer zoekmachine marketing, ze hebben ieder hun eigen specifieke kenmerken.

Kenmerken SEO en SEA

SEOSEA
De ROI van SEO duurt voort ook nadat je gestopt bent met de SEO inspanningen.Bij het starten van de SEA campagne levert het direct bezoekers op.
SEO vermeldingen worden vaker als betrouwbaar beschouwd waardoor er sneller op geklikt wordt.SEA kan ingezet worden op zoekwoorden die voor SEO nog niet haalbaar zijn
De kosten van SEO blijven laag ongeacht het aantal bezoekers dat je krijgt.Met SEA kan je heel gericht adverteren op je doelgroep.

Meer over zoekmachine optimalisatie (SEO)

Meer over zoekmachine adverteren (SEA)

Een betere ROI door samenwerking

Door samen te werken met Proseo wordt je als bedrijf bewuster van zoekmachine marketing en doe je kennis op van alles wat invloed heeft op SEO. Specialistische kennis die zorgt dat je kritischer wordt naar je eigen website, de content die er op staat en je concurrenten in zoekmachines. Door de SEO acties efficient te verdelen, worden de resultaten niet alleen beter, maar dalen ook je SEO kosten.

Scherp uurtarief

Proseo hanteert een scherp uurtarief van maximaal € 79,-. Daarmee zijn we voordeliger dan onze directe concurrenten en kan je meer uit je marketingbudget halen. Wij geloven dat kwaliteit niet zit in luxe kantoorpanden en dure auto’s. Gewoon lekker no-nonsense. Zo zijn wij.

Leer ons kennen

Proseo is sinds 1999 specialist in zoekmachine optimalisatie (SEO) en zoekmachine adverteren (SEA). Wij helpen organisaties met het optimaal vindbaar maken van hun website. Om tot de beste resultaten te komen zijn wij er van overtuigd dat vindbaarheid alleen kan worden bereikt door een goede samenwerking met de klant. Samen gaan we voor topposities!

Nieuwsgierig? Bekijk alle 10+ redenen om in contact te komen met ons.

Houd je kennis op peil

Ontvang elke 4 weken handige SEO- en SEA tips.
Je kunt op elk moment uitschrijven.