Kennisbank » SEO » ranking voor SEO haalbaar?

ranking voor SEO haalbaar?

17 juli 2007

Ik was vandaag weer bezig met mijn rondje Google om te kijken of mijn ranking voor het woord SEO en Zoekmachine Optimalisatie al een beetje omhoog gegaan is, en tot mijn verbasing stond ik voor het keyword SEO op nummer 2, dit terwijl ik 26 juni nog melden dan ik op plaats 10 stond.

Nu vraag ik me alleen af of een nummer 1 plek makkelijk te behalen is, of dat dit me veel meer inspanningen gaat kosten. Ik sta namelijk onder www.seo.nl en dat is natuurlijk het domein dat je zou willen hebben om goed op dat keyword te kunnen ranken. Dus in hoeverre denken jullie dat de kracht van het domein seo.nl toepasbaar is op de ranking?

Om mijn top positie te willen behouden ben ik op zoek naar SEO gerelateerde partners, welke een minimale PR4 hebben. Als je een lagere PR hebt dan zal ik je plaatsen op mijn meer links pagina.

Plaats een linkje naar www.seohandleiding.nl met een van de volgende keywords als anchor text.

– SEO Handleiding
– Zoekmachine Blog
– SEO Cursus
– SEO Tips
– Zoekmachine Optimalisatie

stuur na plaatsing een mailtje naar info apenstaartje seohandleiding punt nl en je backlink komt er binnen 24 uur op.

Houd je kennis op peil

Ontvang onze artikelen.