Goede Google shopping of Adwords campagne?

Wellicht de oude campagne optimaliseren of juist een geheel nieuwe? Proseo is gecertificeerd Google partner. Wij helpen je graag op weg.

Google AdWords: meer bezoek via betaalde advertenties (SEA)

Adverteren met Google AdWords zorgt voor advertenties boven de zoekresultaten of in de Google Shopping resultaten. Dit zijn de ‘Advertenties’ of ‘Gesponsorde links’. Proseo is gecertificeerd Google partner en helpt bij het verbeteren van reeds bestaande campagnes of het opzetten van nieuwe advertenties. Meer informatie over Adwords uitbesteden.

Google AdWords remarketing

 Een goede AdWords campagne kent vele voordelen:

  • Sneller vindbaar dan zoekmachine optimalisatie
  • In verschillende talen kunnen adverteren
  • Exact het gebied bepalen waar je wilt adverteren
  • Exact de tijd bepalen waarop je wilt adverteren
  • Duidelijke overzichten met alle resultaten

SEA is meer dan een goede advertentie

De grote kracht van Google AdWords is dat je doelgroep je snel vindt. Net als bij organische zoekresultaten (via zoekmachine optimalisatie) spelen de juiste zoekwoorden een grote rol. Dit zijn de woorden die je doelgroep gebruikt bij het zoeken.
Met de juiste zoekwoorden maken wij een overtuigende advertentie, voorzien van een ijzersterke tekst. Na een klik op de advertentie is het van belang dat de bezoeker landt op een aantrekkelijke pagina, voorzien van de juiste informatie die de bezoeker aanzet tot actie. SEA is immers meer dan alleen een goede advertentie.

Heldere communicatie

Het effect van Google AdWords is zeer nauwkeurig meetbaar. Dat geven we in rapportages weer. In deze rapportages kun je precies  volgen wat het effect van de betaalde advertenties is. Je krijgt inzicht in oa:

  • de positie van advertenties in Google
  • Het aantal kliks op de advertenties
  • De respons van de bezoekers via Google AdWords

Hier geldt ‘meten is weten’. Aan de hand van de resultaten uit de periodieke metingen wordt de campagne continu bijgestuurd. Vanzelfsprekend kun je naast een rapportage ook geregeld een belletje of mailtje verwachten van je vaste Google Adwords beheerder. Bekijk ook eens onze Google AdWords case betreffende het sturen op conversies.

Google Adwords kosten

De kosten voor een goede Adwords campagne is afhankelijk van je wensen, eisen en budget. Veelal is er sprake van eenmalige set-up kosten, maandelijkse onderhoudskosten en klikbudget. Het klikbudget kunt je direct aan Google betalen. De maandelijkse onderhoudskosten zijn doorgaans ook weer per maand opzegbaar, geen langlopende contracten dus! Heb je interesse in Google Adwords? Neem dan gewoon even contact op. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Houd je kennis op peil

Ontvang elke 4 weken handige SEO- en SEA tips.
Je kunt op elk moment uitschrijven.