Positie behouden in Google?

Tja, de concurrent zit ook niet stil. Werk aan de winkel! Positieverbetering en behoud is echt ons ding!
We helpen je graag.

Mijn doel: Het behouden van Posities

Het behalen van goede posities in Google is 1 ding, maar het behoud is net zo belangrijk.
Klik op de onderstaande klantvragen om inzicht te krijgen in de werkzaamheden die nodig zijn om uw posities te behouden in de zoekmachines.

Vragen

Wij verliezen langzaam posities in Google, wat kunnen we hieraan doen?

Positieverlies in Google kan diverse oorzaken hebben.
Wellicht zijn je concurrenten actiever bezig SEO werkzaamheden of is je site gewoonweg nog niet goed geoptimaliseerd.
Google komt regelmatig met updates en wellicht voldoet je site hier onvoldoende aan .
Zo is het mogelijk dat een, in het verleden geoptimaliseerde site, nu langzaam aan daalt in Google. Kwalitatieve linkbuilding  en het schrijven van goede SEO teksten  zijn manieren om de posities weer terug te gaan winnen.

Wij krijgen een nieuwe website, hoe kunnen we onze Google posities behouden?

Bij het online zetten van een nieuwe website is het extreem belangrijk dat er rekening gehouden wordt met Google. Als dit niet goed gebeurd dan heeft dit  vervelende consequenties voor uw website, uw posities en bezoek vanuit Google.

Bij een nieuwe website veranderen eigenlijk altijd de URL’s van de pagina’s. Vaak zijn er beter beschrijvende URL’s mogelijk, en dit wordt dan doorgevoerd bij een nieuwe website. Echter waar vaak geen rekening mee wordt gehouden is dat als een pagina veranderd van naam, dat Google dit dan ziet als een nieuwe pagina. Deze nieuwe pagina zal dan opnieuw geindexeert worden door Google, en moet dan onderaan beginnen en zal langzaam naar goede posities gaan groeien. Uw oude pagina (die dus al een goede positie had) bestaat niet meer en zal langzaam uit de zoekresultaten verdwijnen.

Het is mogelijk om bovenstaand te voorkomen door bij Google aan te geven dat uw oude pagina nu vindbaar is onder een nieuwe naam. Dit kan met zogenaamde 301 redirects. Het is erg belangrijk dat er zorgvuldig wordt omgegaan met 301 redirect, want bij verkeerd gebruik kunnen ze schade aanrichten.

Naast bovenstaande vragen hebben wij ook een aantal cases op onze website opgenomen die mogelijk interessant voor je zijn.

Altijd de juiste oplossing

Wij leveren maatwerk en werken in tegenstelling tot diverse concurrenten niet met standaard pakketten. De werkzaamheden die wij voorstellen zijn altijd afgestemd op dat wat daadwerkelijk nodig is, niets meer en niets minder. Hierdoor heb je altijd de juiste oplossing én betaal je nooit te veel.

Wil je weten wat we voor jouw specifieke situatie kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

Houd je kennis op peil

Ontvang elke 4 weken handige SEO- en SEA tips.
Je kunt op elk moment uitschrijven.