Optimale vindbaarheid en meer conversies

Samen zetten we de schouders eronder en bereiken we ons doel.

HollandZorg – Onbegrensd in zekerheid

HollandZorg is dé zorgverzekeraar voor mensen die vanwege hun werk tijdelijk in Nederland zijn. Als onderdeel van ENO stelt HollandZorg haar klanten centraal in haar denken en doen zoals je dat van deze moderne zorgverzekeraar mag verwachten. Om verdere groei te kunnen realiseren wil de marketingafdeling dat de website www.hollandzorg.com beter wordt gevonden in zoekmachines op organische zoekresultaten (SEO).

De opdracht

Gevraagd werd om de website optimaal vindbaar te maken op relevante zoektermen die leiden tot meer conversies. Dit zijn premieberekeningen en afsluiters.

Onze aanpak

Met onze gefaseerde aanpak hebben we er voor gezorgd dat de samenwerking snel en vlekkeloos is verlopen. De volgende werkzaamheden hebben wij uitgevoerd:

  • Zoekwoordenanalyse: We hebben onderzocht op welke zoekwoorden de doelgroep van HollandZorg zoekt.
  • Advies over navigatiestructuur: We hebben op basis van een zoekwoorden-, positie- en bezoekersanalyse een advies gegeven over de navigatiestructuur om enerzijds de bezoekers beter te bedienen en anderzijds de posities te verbeteren.
  • Implementatie van nieuwe navigatiestructuur: Met ons advies heeft HollandZorg de nieuwe navigatiestructuur geïmplementeerd.
  • Linkbuilding: Door het schrijven en plaatsen van SEO artikelen (link-earning) en het aanvragen van links hebben wij topposities behaald.

Resultaten


Afgelopen jaar hebben we samen met HollandZorg ervoor gezorgd dat 67% van de nieuwe opbrengsten is binnengekomen via Organic Search.

HollandZorg

We hebben enorm veel werk verzet met een heel mooi resultaat. We zijn blij met jullie.

Dirk Jan Quere – Online Marketeer HollandZorg

Houd je kennis op peil

Ontvang elke 4 weken handige SEO- en SEA tips.
Je kunt op elk moment uitschrijven.