Al 15 jaar de specialist in online vindbaarheid

Sinds 1999 vragen bedrijven Proseo om begeleiding bij het blijvend verbeteren van hun omzet via online vindbaarheid. Deze omzetverbetering wordt gerealiseerd met de best passende mix van SEO en Google AdWords. Deze mix verschilt per klant en hangt vrijwel altijd af van het doel dat de klant voor ogen heeft. Samen met de klant stelt Proseo meetbare en realistische doelen op. Dit doet Proseo al 15 jaar. Hiermee is zij een van de meest ervaren spelers in de branche.

Top 10 Beste Search Marketing Bureaus

De krachtige aanpak van Proseo is ook opgemerkt door Emerce: het leverde een prachtige top 10 notering op voor Beste Search Marketing Bureaus van Nederland.

Specialist in SEO

Klanten realiseren zich dat SEO een constante wedstrijd is met veel concurrentie. Dit is een wedstrijd waarbij alleen de beste deelnemers winnen. Met de ervaring van Proseo en een aanpak die is afgestemd op de klant kan de competitie op ieder moment beginnen.

Onafhankelijk Google AdWords-specialist

Naast SEO maken klanten ook graag gebruik van de AdWords-expertise van Proseo. Belangrijk voordeel is dat Proseo geen financieel belang heeft bij de hoogte van het klikbudget en de gekozen zoekwoorden. Als het met minder klikbudget kan of met rendabelere zoekwoorden, dan doet Proseo dat. Het resultaat telt.

Prestatiegerichte afspraken

Een doorslaggevende factor waarom veel webshops, dienstverleners en handelsbedrijven kiezen voor Proseo is de voorkeur om te werken met afspraken waarbij de vergoeding afhankelijk is van de geleverde prestatie. Meer weten? Doe vrijblijvend een aanvraag.


Proseo in Top-10 Emerce 100