De 20 eigenschappen van PROSEO

In alles wat we bij Proseo doen, geloven wij in de kracht van specialisatie én kosteneffectief samenwerken.

1. Wij geloven in de kracht van specialisatie

Dit doen wij door ons voor 100% te richten op SEO en SEA. Wij behalen hierdoor betere resultaten dan niet gespecialiseerde bureaus. Wij doen SEO en SEA er niet bij.

2. Wij zijn heilig overtuigd van kosteneffectief samenwerken

Dit doen wij door onze expertise ‘aanvullend’ in te zetten, afgestemd op wat je als klant zelf wil én kan. Ook doen wij dat door ons uurtarief scherp te houden. Zo overtreffen wij met elkaar de gewenste marketingdoelstellingen.

3. Volledig gericht op SEO en SEA

Bij Proseo is het hele bedrijf gericht op SEO en SEA. Wij doen niets anders. Bij ons vind je alleen SEO en SEA.

4. Scherp uurtarief

Ons uurtarief is minimaal 22% voordeliger. Hierdoor kan je meer laten doen en kan je ook meer bereiken. Ons uurtarief is 79 euro. Dit is o.a. mogelijk doordat wij geen commerciële buitendienst hebben en ook geen chique kantoorpand. Het gemiddeld tarief van andere bureaus is 101,81 euro per uur. Vooraf maken we overigens een begroting van de uren zodat je precies weet waar je aan toe bent.

5. Samen bereiken we meer

Als we samenwerken bereiken we meer. Bij Proseo gebruiken we de expertise van de samenwerkende partijen om de gewenste doelstellingen te overtreffen. Onze werkwijze is daarop afgestemd.

6. Minder kosten en meer ROI

Ons werk wordt afgestemd op wat je als klant zelf wil en kan. Hierdoor heb je minder kosten, meer ROI en houd je budget over om nog meer te bereiken.

7. Ook toeleverancier van bureaus

We doen niet altijd rechtstreeks zaken. Wij zijn namelijk ook toeleverancier van reclame- media- en online marketing bureaus. Zij schakelen ons in vanwege onze Search-expertise, aanvullende wijze van samenwerken en scherpe uurtarief.

8. Geen Search project te complex

Voor ons is geen enkel SEO of SEA traject te moeilijk.

9. Zeer ervaren, we bestaan al 16 jaar

Wij zijn opgericht in 1999.

10. Erkend Google Partner

Google heeft ons beloond met het Google Partner certificaat.

11. Altijd contact met een specialist

Je hebt altijd direct contact met een ervaren specialist. Contact verloopt prettig en persoonlijk via de telefoon, WhatsApp, e-mail, Skype, Google Hangouts of bij elkaar aan tafel. Je bent geen nummertje en er is geen ticketsysteem.

12. Maandelijks opzegbaar

Afspraken zijn meestal maandelijks opzegbaar en uren kunnen meestal op verschillende manieren worden ingezet.

13. Ervaring met uiteenlopende branches

We hebben ervaring in veel branches onder andere B2B, BTC, Education, Finance, Health care, Insurance, Non-profit, Professional services, Public sector, Recruitment, Retail, Technology en Travel.

14. Ervaren en stabiel team

Ons team van specialisten heeft veel ervaring op het gebied van SEO en SEA. Een specialist van Proseo heeft gemiddeld 9 jaar ervaring met Search.

15.Kennisverhogend

Tijdens het samenwerken pas je de opgedane kennis automatisch toe. Je verhoogt automatisch je kennisniveau wat in de praktijk leidt tot nog betere online vindbaarheid en conversie.

16. Betrokken specialist

We zijn een betrokken specialist die meer aanvoelt als ‘externe collega’ dan als leverancier.

17. The extra mile

We doen graag ’t extra stapje voor onze klanten.

18. QuickWins

QuickWins worden in het begin direct opgezocht en aangepakt.

19. Focus op kwaliteit

We richten ons op kwaliteit. Klanten schakelen ons als specialist in omdat ze de SEO en/of SEA goed voor elkaar willen hebben.

20. Top 10 Beste Search Marketing Bureaus

Onze krachtige aanpak is ook opgemerkt door Emerce: het leverde een prachtige top 10 notering op voor Beste Search Marketing Bureaus van Nederland.


Proseo in Top-10 Emerce 100